0

Город

Подходящий парник – гарантия раннего урожая. Как выбрать размер, что означает плотность, что лучше - пленка или агроволокно.

Як вибрати парник: матеріал, розмір та щільність

Оптимальний парник – гарантія раннього врожаю. Як вибрати розмір, що означає щільність, який матеріал краще обрати  - плівку чи агроволокно.
25.01.2023
лук хранение

Як правильно викопувати і зберігати цибулю

Цибуля - один з найпопулярніших і корисних продуктів харчування, який часто використовують для приготування різних страв і консервації. Але як же правильно його викопати і зберегти до весни? Читайте з нами.
21.07.2022
Мінеральні та органічні добрива  – розвіюємо міфи

Мінеральні та органічні добрива – розвіюємо міфи

Давайте разом розбиратися у стереотипах та кліше, які досі існують в середовищі деяких садівників у форматі усної народної творчості.
25.06.2022
Розумне сусідство на городі: які культури гарно поєднуються між собою, а які «ворогують»?

Розумне сусідство на городі: які культури гарно поєднуються між собою, а які «ворогують»?

Плануючи грядки, важливо грамотно розподілити культури. Адже серед них є завзяті друзі та закляті вороги. Дружні рослини будуть зростати краще та радувати вас якісним врожаєм. Бо в гарній компанії і на городі рости веселіше. А поганий сусід (і ми це, на жаль, знаємо на власному досвіді) – може принести багато біди.
23.05.2022
Остерігайтесь підробок!

Остерігайтесь підробок!

Остерігайтесь підробок! Купуйте сертифіковані засоби захисту рослин. Якісні товари професійно дбають про городину, а підробки загрожують втратою врожаю.
13.05.2022
Як і коли правильно садити огірки

Як і коли правильно садити огірки

У майбутньому сезоні кожному городнику хочеться порадувати себе та своїх рідних свіжими овочами з грядки. До найпопулярніших вирощуваних овочевих культур належить і огірок, плоди якого активно вживають у свіжому, замороженому, консервованому, засоленому вигляді. 
05.01.2022
Як правильно садити помідори у відкритий ґрунт та в теплицю

Як правильно садити помідори у відкритий ґрунт та в теплицю

Поласувати смачними домашніми помідорами хочеться завжди. І влітку проходячи повз грядку зірвати свіжий помідор на салат, і взимку подати консервацію до столу. Виростити томати на ділянці зможе кожен. А з'ясувати головні моменти під час вирощування розсади та пересадки її на грядку можна у нашій статті.
24.11.2021
Що таке мінеральні добрива

Що таке мінеральні добрива

Мінеральні добрива є запорукою успішного росту та розвитку овочевих, плодово-ягідних чи декоративних культур. Завдяки своєчасним підгодівлям городні рослини зможуть порадувати гарним урожаєм з високими смаковими та товарними характеристиками, а квітники наповнити ділянку широкою гамою фарб та ароматів.
27.10.2021
Азотні добрива – що це, з чого вони складаються, як правильно вносити

Азотні добрива – що це, з чого вони складаються, як правильно вносити

Азот відноситься до одних з необхідних елементів для розвитку рослин. Садові культури поглинають всі необхідні азотні сполуки з ґрунту, тому в разі його виснаження слід поповнити запаси елемента за допомогою азотних добрив.
13.10.2021