0

Вибираємо садовий інструмент

Весна! Час найбільшої прибирання в саду

Природа не поспішаючи пробуджується від «зимової сплячки», а разом з нею і наші життєві сили. Пора провести ревізію садового інвентарю. Адже продуктивність роботи на городі і в саду сильно залежить від наявності якісного садового інструменту.

Обприскувач придбати

Отже, давайте розберемося, який інструмент нам потрібен в першу чергу:

Придбати секаторСекатор - дуже важливий інструмент. Краса саду - це квітучі здорові рослини. І будь-то молода яблунька, улюблений кущ червоної малини або просто кущик блакитного ялівцю, всі ці рослини потребують своєчасної обрізку. Адже вони є невід'ємною частиною як великих паркових ділянок, так і маленьких садів на дачі, які створюють комфорт і тінь в літню спеку. В арсеналі потрібен не один секатор, а відразу кілька, адже доводиться вирішувати різні завдання: стримування надмірного зростання рослин, контроль зростання щеплених рослин, відновлення старих і слабких рослин, виправлення помилок допущених при попередній обрізку. Основною вимогою до секатор, є матеріал, з якого він виготовлений. Як правило, це високоякісна сталь. Наступний показник: секатор повинен комфортно лежати у Вашій долоні. Це допоможе попередити появу мозолів при великих обсягах робіт. Також зверніть увагу на те, щоб центральний болт був щільно затягнуть, і між лезами не було щілин.

Урожай, який Ви зберете восени зі своїх грядок, залежить від багатьох чинників. Один з найважливіших - як добре було підготовлено грунт навесні. Тому вибираємо хорошу лопату. Останнім часом велику популярність завоювали лопати «американки». Їх відмітною особливістю є зігнуте лезо. Це величезна перевага, тому що зменшується навантаження на хребет.

Ще одним інструментом активно увійшов в життя більшості власників дачних і садових ділянок є віялові граблі. З ними Ви без особливих зусиль справитеся з таким завданнями, як вичісування газону або прибирання опалого листя в саду. Віялові граблі дуже легкі, мають багато видів конструкцій (дротові, пластинчасті, з держаком і без).

Обприскувачі. Теплі промені весняного сонця пробуджують не тільки бруньки на деревах, а й комах шкідників, перечікують зиму під корою. Саме час попрацювати над збільшенням кількості і якості врожаю. Щоб потім був привід «помірятися» з сусідом по дачі зібраним урожаєм чорної смородини. Агроцентр «Світ Рослин» рекомендує обприскувачі ТМ «Квазар». Вони забезпечать інтенсивне і акуратне розпорошення для самого якісного догляду за Вашими рослинами!

Дача - це не тільки робота в саду і на грядках, а й відпочинок від трудового тижня. А щоб відпочинок був найбільш комфортним і приємним, ми пропонуємо підібрати різноманітні садові фігурки, які допоможуть, підкреслити індивідуальність Вашої ділянки! Лелеки, їжачки, грибочки, сови, гноми - додайте в свій сад трішки чарівництва і казки!

Хороших Вам і багатих врожаїв!

20.03.2014

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.