0

-15% на протруйники

Кожен садівник чи фермер, який дбає про свій майбутній урожай, знає наскільки важливо своєчасно внести протруйники, адже вони перешкоджають розвитку внутрішніх та зовнішніх інфекцій посадкового матеріалу. При їх використанні зменшується ризик зараження насіння культурних рослин усілякими шкідниками та захворюваннями. До того ж, підвищуються генетичні властивості та покращуються характеристики сільськогосподарської продукції. Але дуже важливо проводити обробку своєчасно, тому ми пропонуємо вам перевірити свій запас протруйників, і запастися найкращими препаратами за найнижчою ціною! Ми завжди дбатимемо про ваш майбутній урожай!

З 16.09 по 29.09 2022 р. діє знижка -15% на протруйники

  • Максим 100мл. Застосовується захисту сільськогосподарських культур від широкого спектра захворювань. Діюча речовина є аналогом природних протигрибкових речовин, завдяки чому впливає виключно на патогенну мікрофлору. Гербіцид також застосовується для обробки бульб картоплі від пліснявих грибів, різоктоніозу, сухої і серої гнилі, гельмінтоспоріозу, різних видів парші та інших хвороб в період вегетації і при зберіганні.

  • Селест Топ 20 мл і 100 мл. Є одним з найкращих протруйників насіння та картоплі у світі! Це препарат останнього покоління, який у своєму складі містить три діючі речовини - тріаметокси, дифеноконазол і флудіоксоніл, кожна з яких робить свій внесок у розвиток рослини, при цьому забезпечуючи повний захист посівів, як від шкідників, так і від широкого спектра захворювань. З ним ваші посіви точно будуть у безпеці!

  • Шедевр 15 мл та 100 мл. Найкращий інсекто-фунгіцидний протруйник, який надійно захищає бульби та посіви від гризунів та шкідників, а також від захворювань. Одна обробка допоможе не лише зберегти врожай, а й збільшити врожайність.


15.09.2013

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.