0

-20% на насіння редису

-20% на семена редиса

Редиска - корисний і всіма улюблений овоч. Він має незвичайний гоструватий смак і складається з вітамінів, мінералів та інших корисних речовин. У вас зараз є хороша можливість перевіряти ще раз запаси насіння редису, і придбати їх за найвигіднішою ціною вже зараз!

З 5 по 18 серпня діє знижка 20% на насіння редису

Редиска - це невибагливий овоч, який легко вирощувати у відкритому грунті. Для того, щоб отримати добрий урожай, потрібно правильно підібрати насіння з урахуванням часу дозрівання коренеплодів.

Кращі сорти редису:

  • Жара – високоврожайний сорт раннього терміну дозрівання. Коренеплоди красивої округлої форми червоного кольору з малиновим відтінком. М'якуш щільний, гострувато-солодкого смаку. До позитивних якостей цього сорту потрібно віднести гарне дозрівання коренеплодів, що важливо для тих городників, які вирощують редиску не лише для себе, а й на продаж. Період від посадки до збирання становить від 16 до 25 днів. Вага коренеплодів сягає 30 г.

  • Ронділ - один з найпопулярніших сортів для вирощування у відкритому та закритому ґрунті. М'якуш соковитий, щільний, не гірчить і довго зберігає свою щільність. Має чудові товарні якості. Характеризується гарною стійкістю до борошнистої роси та білої гнилі.

  • Французький сніданок - плоди циліндричної форми, довжиною 4-6 сантиметрів. Мають відмінні смакові якості. М'якуш редис приємний, без терпкої гіркоти і зайвої гостроти. Довго зберігає товарний вигляд, тому ідеально підходить для продажу.

  • Джолі - редис з коротким бадиллям, підходить для вирощування у відкритому та закритому грунті. М'якуш хрумкий, не гірчить з приємним післясмаком. Цей сорт можна використовувати для повторного висіву, оскільки він всесезонний. Має високу стійкість до холоду.

Великий асортимент редису ТУТ

Акція діє з 5.08 до 18.08 2022 року!


05.08.2022

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.