0

Актуальні товари тижня

Актуальные товары недели

Продовжуємо готуватися до весняного сезону, адже незабаром розпочнеться весняне обрізання дерев, пересадка та удобрення кімнатних рослин. Щоб Ви були в повній готовності, ми підібрали найкращі та необхідні товари та зробили їх з доступною ціною для Вас!

З 22.02 по 07.03.2022 діє знижка -15% на актуальні товари тижня

  • Секатори. Зручний і один із найнеобхідніших інструментів для кожного садівника. Застосовується для обрізки рослин, формування контурів, не завдаючи при цьому шкоди. З ним Ваш сад буде доглянутим та красивим!

  • Вазони для квітів. Великий асортимент ємності для посадки кімнатних рослин, що відрізняються за матеріалом, з широкою палітрою кольорів, різною формою та місткістю. Виготовлені тільки з матеріалів високої якості, тому є безпечними та зручними для домашніх квітів.

  • Цеоліт Світ рослин. Натуральна добавка до грунтів, яка запобігає захворюванням коріння рослин, а також є джерелом мікроелементів і терморегулятором грунтів. Здатна збільшувати врожайність сільськогосподарських культур.

  • Добриво Agrecol Biohumus для декоративних рослин 0,35 л. Містить у своєму складі органічні та мінеральні речовини, які живлять та насичують рослину корисними елементами. Застосовується для всіх декоративно-листяних рослин, що вирощуються у приміщеннях, балконах та терасах.

  • Добриво Agrecol Biohumus для квітучих 0,35л. Високоефективне легко засвоюване добриво, яке застосовується для всіх квітучих рослин у фазі бутонізації та цвітіння. Після застосування квіти формують красиві бутони, а цвітіння стає пишним і рясним.

  • Добриво Agrecol для кактусів 0,35л. Хоч кактуси та невибагливі рослини, але також вимагають до себе уваги та догляду. Це добриво допоможе простимулювати правильний розвиток та формування щільних шкірястих покривів суккулентів та кактусів.

  • Добриво Agrecol для кімнатних рослин 0,35л. Збалансоване мінеральне добриво, яке допоможе всім видам кімнатних рослин заповнювати дефіцит різних мікроелементів, що у свою чергу покращить стійкість до захворювань, інтенсивність цвітіння та забезпечить здорове зростання.

  • Добриво Agrecol для орхідей 0,35л. Добриво, що стимулює активне зростання та розвиток усіх видів орхідей. З ним ці красуні зацвітуть рясно, яскраво та тривало.

  • Добриво Agrecol Biohumus універсальне 0,35л. Застосовується для всіх видів кімнатних, садових, балконних та городніх рослин, і забезпечує гарне вкорінення, здорове зростання, гарні смакові та видові якості плодів.


22.02.2022

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.