0

ГіпеАкція! – 20% на всі цибулини Гіпеаструма

ГиппеАкция! – 20% на все луковицы Гиппеаструма

ГіпеАкція! – 20% на всі цибулини Гіпеаструма Розпродаж сезону. Встигніть замовити, залишилось зовсім трішки


Коли погода за вікном сіра і мрячна – саме час подбати про красу на підвіконнях. Ошатні гіпеаструми - витончені рослини з високими стрімкими квітконосами та великими яскравими суцвіттями.


Вони розкішно виглядають та зовсім невибагливі у догляді.


Спробуйте висадити на підвіконні групу різнобарвних гіпеаструмів. Контрасні композиції з міксу різних сортів здатні до невпізнаваності перетворити ваше помешкання на райський оазис краси.


Один гіпеаструм – добре. А декілька – краще! Ця квітка чудово може виступати в якості соліста, але в груповій посадці в невеличкому ящику чи корзинці гіпеаструми будуть виглядати просто неперевершено. Встигніть придбати цибулини гіпеаструмів по акції зі знижкою -20%, поки вони ще є в наявності! Бо коли ваша подруга, свекруха чи кума побачить цю красу на вашому підвіконні, доведеться подарувати, щоб вона не плакала.

*Знижки поширюються на обрані товари, представлені в асортименті з перекресленими цінами. Акція діє до 31.10.2019 р або до закінчення товарних запасів в інтернет-магазині svitroslyn.ua. Знижка не підсумовується з іншими акційними пропозиціями, які діють в даний період (покупцеві нараховується знижка більша розміром). Акції в інтернет-магазині можуть відрізнятися від акційних пропозицій в роздрібній мережі.

 
До закінчення акції залишилося:




10.10.2019

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.