0

Ловіть знижки на цибулини кали, лилейника, флокса і лілії!

Цибулини квітів – одні з перших культур, які тішать нас після зимових холодів. Яскраві суцвіття служать чудовою прикрасою садів, клумб, рабаток і бордюрів. Не біда, якщо не змогли висадити цибулини восени, адже більшість сортів підходять і для весняної посадки. Протягом тижня інтернет-магазин «Світ рослин» пропонує купити посадковий матеріал за вигідною ціною.

З 1 по 7 квітня 2021 року на цибулинні культури діє знижка -20%

Шукайте зі знижкою цибулини:

  • Калл – екзотичних квітів різного забарвлення: від ніжного білого до темно-фіолетового відтінку. Кали підходять для вирощування, як у відкритому ґрунті, так і в вазонах, озеленяючи кімнату, балкон або лоджію.

  • Лілійників з воронкоподібними квітами, які відрізняються широкою варіацією ароматів і забарвлення. Рослини невибагливі в догляді і витримують несприятливі погодні умови, завдяки чому прикрасити ділянку лілійниками зможе кожен.

  • Флоксів – декоративних культур з барвистими суцвіттями, які нагадують палаючі факели і наповнюють сад приємним медовим ароматом.

  • Лілій, які є одними з найбільш популярних і відомих рослин. Культура прикрашає як приватні, дачні ділянки, так і міські сквери, парки. Підходить для вирощування на зріз і оформлення різних букетних композицій.

01.04.2021

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.