0

Знижка до Дня козацтва

Інтернет-магазин «Світ рослин» вітає з Днем козацтва, і бажає своїм шановним покупцям миру, любові, достатку, гармонії і умиротворення! І в таке чудове свято хочемо порадувати Вас вигідною пропозицією!

Тільки СЬОГОДНІ до Дня козацтва знижка -15% за чек від 500 грн

Ви можете придбати будь-які товари на загальну суму від 500 грн, і на все це замовлення буде діяти знижка -15%! З нами завжди вигідно і цікаво! У нас величезний вибір товару для дачі, саду та городу, а також багато новинок, які зуміють Вас порадувати!

  • Інструменти та інвентар. У нас величезний вибір лопат, вил, ручного інструменту, секаторів, сучкорізів, ножиць для трави і кущів та багато інших інструментів, які допоможуть привести сад в порядок і ефективно впоратися з дачними справами.

  • Добрива. Широкий асортимент добрив для саду та городу, для кімнатних рослин, для газону і хвої. Добрива різних видів, торгових марок, фасовок, які сприяють поліпшенню росту рослин, збільшенню врожайності, поліпшення якості продукції, продовження терміну цвітіння квітів.

  • Покривний матеріал. Скоро настане зима, тому потрібно подбати про молоді рослини і саджанці. Зараз саме час придбати агроволокно, яке вбереже саджанці від вимерзання.

  • Засоби захисту рослин. Необхідні препарати, які ефективно справляються із захворюваннями рослин, шкідниками і бур'янами.

  • І БАГАТО ІНШИХ ТОВАРІВ

Акція діє тільки один день 14.10.2021!


14.10.2021

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.