0

Знижки на корисний товар для саду!

Скидки на полезный товар для сада!

У розпал заповнення грядок овочевими культурами важливо не забувати і про квіткову складову ділянки. Не витрачайте час на пошуки якісного товару за приємними цінами, адже інтернет-магазин «Світ рослин» врахував Ваші побажання і підготував весняні знижки.

З 19 квітня по 2 травня на товар для догляду за садом діють знижки до -50%:

  • Цибулини квітів зі знижками до -50%. Ґрунт добре прогрівся і на його поверхні вже з'являються ранні весняні цибулинні культури, що були посаджені восени. Якщо Ви не встигли висадити цибулини у вересні-жовтні – це не привід, щоб не милуватися цвітінням цих культур, адже для більшості сортів підходить і весняна посадка.

  • Вуличні вазони (балконні і підвісні) зі знижкою -15% – це хороша можливість прикрасити балкони, веранди, літні тераси, альтанки та інші зони відпочинку барвистими квітковими культурами.

  • Вазони для кімнатних рослин зі знижкою -15%. З відкриттям сезону важливо звернути увагу і на кімнатні рослини: вирішити які культури розсадити, пересадити в горщик більшого розміру; замінити пошкоджені вазони. Рішення будь-якої проблеми можна знайти в нашому інернет-магазині.

  • Добрива для газону і хвої зі знижкою -15% – це комплекс мінеральних компонентів і корисних сполук, які допоможуть газону і хвойним культурам відновити сили після тривалої зимової пори. Підживлення допоможе стати рослинам ще гарнішими і зеленішими.

19.04.2021

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.