0

Знижки на корисний товар для весняного догляду за ділянкою

Скидки на полезный товар для весеннего ухода за участком

Квітень – важливий час для городників і садівників, адже починається новий сезон в саду, городі і в теплиці. Стільки всього потрібно зробити: підготувати грядки, провести обрізку дерев, подбати про розсаду. Тому не варто втрачати час на походи по магазинах. Знайти якісний товар за приємними цінами можна в «Світ рослин» з доставкою в Ваше місто!

З 5 по 18 квітня 2021 р на товари для весняного догляду 

діють знижки до -30%

У каталозі нашого інтернет-магазину можна вибрати:

  • Покривний матеріал зі знижкою -15%. Не дивлячись на те, що зима вже відступила, погода досить мінлива. Покривний матеріал допоможе захистити молоді рослини, як від перепадів температури, так і від птахів, комах та інших несприятливих чинників.

  • Плівку зі знижкою -20%, яка широко використовується для захисту пересадженою розсади від негоди і створення оптимального мікроклімату, що допоможе отримати ранній урожай.

  • Секатори зі знижкою -15% знадобляться при обрізці старих, засохлих, обламаних гілок молодих дерев і чагарників, не завдаючи зайвого травматизму рослинам.

  • Газонну траву зі знижкою -15% для тих, кому хочеться змінити городні грядки на м'який зелений килим, який додасть двору естетики і стане відмінною зоною відпочинку.

  • Міцелій грибів зі знижкою -30%, який висаджується навесні, що дозволить отримати перший урожай в цьому ж сезоні.

У квітні розсаду вирощують не менше ніж в березні, тому якщо в будинку закінчилися ємності для розсади, їх можна купити зі знижкою -30% в «Світ рослин»:

  • На вазони для розсади діє знижка -20%. Ємності підійдуть для пророщування насіння овочевих і декоративних культур з ніжною кореневою системою.

  • Касети і піддони зі знижкою -20% допомагають окремо вирощувати відразу кілька десятків рослин, при цьому не займаючи багато місця на підвіконні або в теплиці.

  • Кошики для цибулинних зі знижкою -20% використовуються при посадці цибулин у відкритий ґрунт, що оберігає їх від гризунів і шкідників, полегшує пошук і викопування на зиму.

05.04.2021

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.