0

Старт сезону 2023

Старт сезона 2023

Зима та рання весна ідеально підходять, щоб купити все для саду та городу. Ще є можливість повибирати та знайти кращі ціни. Ще немає тієї втоми, яка наздоганяє після початку активних сільськогосподарських робіт. Зате, вже є натхнення! І – пора! Пора готуватися до посадок! Час мине швидко… Не втрачайте його!


Весняний сезон 2023 оголошуємо відкритим


Цього року магазин «Світ Рослин» пропонує придбати за попереднім замовленням:

  • Саджанці троянд - англійські, бордюрні, штамбові, флорибунди, паркові… Найкрасивіші сорти для ваших клумб. Маємо 58 новинок! Обирайте фаворитів!

  • Цибулинні квіти - гіацинти, лілії, анемони, фрезії, півонії, жоржини… Велике поповнення – цілих 104 новинки! Наші менеджери допоможуть підібрати найцікавіші сорти, які стануть окрасою вашої ділянки.

  • Плодово-ягідні дерева та кущі - колоновидні сорти та екзотичні дерева в асортименті. Здорові саджанці стануть вдалим поповненням саду. Добрий врожай гарантований!

  • Цибуля, часник. Обов’язкові культури на наших городах. Смачні та дуже корисні!

Передзамовлення – це:

  • Фіксовані ціни. Вони не зміняться, навіть якщо підскочить курс валют.

  • 100 % якість. Ми дбаємо про асортимент і співпрацюємо з перевіреними постачальниками. Більшість наших клієнтів – постійні. Адже ми пропонуємо лише свіжі саджанці та цибулини, що обов’язково вродять.

  • Зручність. Не доведеться вистоювати чергу та серед людського гомону вибирати посадковий матеріал. На сайті онлайн-магазину «Світ Рослин» є вся інформація про товари – ви робите лише декілька натискань, а після 20 березня посилка поїде до вас.

Коли відправите посилку?

Відправка попередніх замовлень (незалежно від виду рослини) – з 20 березня. Посилки готуємо згідно з чергою оформленого замовлення. Раніше оформили замовлення - раніше отримаєте посадковий матеріал. Але довго чекати не доведеться!

Де забрати посилку с посадковим матеріалом?

Ми доставляємо посилки:

  • у відділення або поштомати «Нової Пошти»;

  • кур’єром «Нової Пошти»;

  • у відділення «Укрпошти».

Доставка «Новою Поштою» та «Укрпоштою» обчислюється за тарифами поштових операторів. Жителі та гості Чернігова, Полтави, Кременчука, Сум та Прилук можуть забрати посадковий матеріал у наших офлайн-магазинах. Послуга самовивозу безкоштовна!

Саджанці та цибулини, що чекають відправки, зберігаються в підходящих умовах. Ви отримаєте якісний та свіжий посадковий матеріал.

Підготуйтесь до посадкового сезону разом з магазином «Світ Рослин»!


31.01.2023

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.