0

Встигніть на гарячі травневі знижки

Успейте на горячие майские скидки

Ну що ж перший етап успішно подолано! З вашою допомогою щедра земля прийняла в свої обійми саджанці, насіння та цибульки і вони вже готові проростати та розвиватися. Та на цьому робота не закінчується, тепер починається новий етап, який вимагає вашої уваги до садових та городніх культур. Турботливим садівникам та городникам для допомоги у догляді пропонуємо добірку найефективніших засобів за найвигіднішими цінами.

Встигніть запастися найкориснішими товарами для рослин на весь період вегетації. До складу захисної армії входять:

  • До -20% на інсектициди та до -15% на засоби проти гризунів. Молоденькі, соковиті рослини та їх корінці саме зараз найпривабливіші ласощі для хижих комах та гризунів, які, мов пірати, здійснюють щорічні набіги. Захистити рослини просто - придбайте надійні та ефективні інсектициди та засоби для боротьби з гризунами поки діє вигідна ціна.
  • До -15% на фунгіциди. Хвороби, грибки та інфекції також чекають підходящого часу, щоб завдати болючого удару вашим культурам. На сторожі рослин має знаходитися надійна варта, до складу якої входять фунгіциди найрезультативнішої дії, саме такі, як у нас.
  • До -15% на гербіциди. Роздумуєте як позбутися небажаних бур'янів? - спритність гербіцидів і ніякого шахрайства. Дозвольте собі стати диктатором рослинного світу на власній ділянці.
  • До -20% на прилипачі. Для кращої дії, проникнення та затримки гербіцидів на рослинах достатньо застосувати ефективні препарати які своїм щитом покриють рослини і подвоять дію засобів захисту. Кращої нагоди придбати ці чудодійні засоби може вже не бути, тож покваптесь!
  • До -20% на корисні добрива. Як і будь-які живі істоти рослини потребують підживлення, для кращої стійкості, розвитку та підтримки «імунітету». Добрива вже містять всі необхідні мікроелементи для рослин, тож, не «партеся», а мерщій беріть зі знижкою!
  • До -15% на стимулятори росту та коренеутворення! Покращити схожість культури, захистити її від несприятливих погодних умов та збільшити врожайність допоможуть стимулятори росту та коренеутворення, які містяться в арсеналі нашої потужної армії.
  • До -15% на асенізатори. І на сам кінець, не забувайте про власний комфорт. Забезпечити ідеальні умови перебування на дачі допоможуть асенізатори - засоби для очищення вигрібних ям, труб та нейтралізації запахів.
Попробуйте себя в роли главнокомандующего мощной защитной армии растений. В огородный и садоводческой деле действовать надо быстро, решительно и эффективно, не откладывая ничего на потом! Только так можно достичь успеха!


Как защитить растения
Средства защиты растений
Удобрения для огорода
*Знижки поширюються на обрані товари, представлені в асортименті з перекресленими цінами. Акція діє до 31.05.2019р. або до закінчення товарних запасів в інтернет-магазині svitroslyn.ua. Знижка не сумується з іншими акційними пропозиціями, які діють в даний період і зі знижкою дисконтних карт. У разі, якщо на товар міститься позначка Брокколі, покупцеві нараховується знижка більша за розміром.


 
До закінчення акції залишилося:



08.05.2019

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.