0

Господині на замітку

Сезон консервації вже на низькому старті. І кожна турботлива господиня в передчутті, як красиві баночки дружними рядами розташуються на полицях – огірочки, помідорчики, полуничне і вишневе варення. Рецептів безліч, але кожна господиня намагається внести свою родзинку, щоб взимку порадувати рідних смачними домашніми заготовками! 

Купити кришки для консервації

Головним атрибутом цього захоплюючого процесу є закаточні кришки. Адже буде дуже прикро, якщо за якийсь час на банці з улюбленим варенням вздуєтся кришка і так старанно приготоване варення за бабусиним рецептом доведеться викинути. Пропозицій по закаточним кришкам дуже багато і ціна досить різна. 

Перш ніж купувати зверніть увагу: 

  • Зовнішнє і внутрішнє покриття не мають подряпин і пошкоджень, через які волога могла б потрапити на метал. 

  • Зсередини кришка повинна бути сріблястого кольору – покрита спеціальним харчовим лаком, завдяки якому кришка захищена від кислих і агресивних середовищ самих консервів. 

  • Ще один важливий критерій – це товщина жерсті, вона повинна бути не менше 0,22 мм. Інтернет-магазин "Світ рослин" пропонує Вам купити кришки Ізмаїл, вони виготовлені з жерсті 0,22 мм, мають сертифікат і висновок санітарної служби для застосування в домашній консервації. 

Ще одним популярним серед господинь різновидом кришок для консервації є Твіст-офф, вони підходять для спеціальних баночок, по суті, є аналогом звичних для нас жерстяних і так само призначені для одноразового використання. Так, саме одноразового, хоча багато хто використовує багато разів. Справа в тому, що внутрішній шар такої кришки покритий шаром пластизолю, який забезпечує герметичність, після першої ж закрутки він деформується, і всі повторні застосування такої кришки не дають повної герметичності. 

Фантазуйте і діліться своїми рецептами з друзями і близькими! 

Наші кришки не підведуть!

14.06.2016

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.