0

Найкраща ціна на потрібні товари тижня

Лучшая цена на нужные товары недели

Залишився останній місяць зими і настане весна, а з нею і садові роботи. Садівники приїжджатимуть до своїх дач і займатимуться сезонними роботами. Ми підготували кілька товарів, які знадобляться кожному дачнику. А також ми не забуваємо і про наших квітникарів, тому підготували знижку на найпопулярніше добриво для тропічних рослин.

З 1 по 7 лютого діє знижка -15% на найкращі товари тижня.

  • Біопрепарат Силушка 100 г. Екологічно чиста речовина, що складається з живих бактерій, мікроорганізмів та ферментів, використовується для вуличних туалетів та вигрібних ям. Ця речовина здатна усунути неприємні запахи та розщеплювати нечистоти на мул та воду.

  • Буряк кормовий Урсус Полі 200 г "Світ рослин". Один з найпопулярніших середньопізніх сортів цукрових буряків, який відрізняється гарною стійкістю до впливу навколишнього середовища, високою врожайністю та тривалим терміном зберігання.

  • Добриво Agrecol для пальм, юкк та драцен. Збалансоване мінеральне добриво, яке містить у собі всі необхідні речовини для розвитку культур, забезпечуючи їх поживними речовинами у повному обсязі.


01.02.2022

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.