0

Найкращі товари тижня

Лучшие товары недели

Підготовка до вирощування розсади йде повним ходом, але не варто забувати і про кімнатні рослини. Тому, щоб у Вас був весь необхідний інвентар для цього важливого процесу, ми підготували потрібні товари за найвигіднішою ціною!

З 25.01 по 31.01 діє знижка до -20% на актуальні товари тижня.

  • Агроволокно біле Р-50, ширина 3,2 м -20%. Екологічно чистий матеріал, виготовлений із поліпропіленового волокна, який не виділяє жодних токсичних речовин у навколишнє середовище. Використовується в садівництві та овочівництві для отримання ранніх та високих урожаїв. Він здатний захистити рослини від заморозків, комах та птахів, атмосферних опадів, створюючи сприятливий мікроклімат для хорошого зростання та розвитку рослин, що вирощуються під ним.

  • Вазони для розсади -15%. Спеціальна ємність, призначена для вирощування розсади. В інтернет-магазині «Світ рослин» широкий вибір горщиків для розсади різних форм, розмірів та кольорів, що допомагає підібрати та купити вазон для різних типів розсади.

  • Касети та піддони для розсади -15%. Зручна та економічна ємність для вирощування розсади з відділами, де коренева система почуватиметься комфортно, вільно, і не відчуватиме недостачі поживних речовин.

  • Добриво-спрей із інсектицидним ефектом 300 мл -15%. Засіб, що містить комплекс поживних речовин, необхідних для гарного росту та розвитку рослин, а також є інсектицидна добавка, що допомагає захистити рослини від широкого спектру шкідників.


25.01.2022

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.