0

Знижка -20 % на парники

Скидка -20 % на парники

Багатьом дачникам і городникам не терпиться отримати перший урожай з грядок якомога раніше. У цьому їм допоможуть теплиці – купити їх можна в інтернет-магазині «Світ Рослин».

З 6 по 19 січня діє знижка 20 % на парники!


Парники та міні-теплиці використовуються, щоб захистити рослини від несприятливих погодних умов. Вони дозволяють висаджувати розсаду навіть тоді, коли на вулиці ще прохолодно. В парниках формується власний мікроклімат. Тож ні весняні заморозки, ні сильний вітер не зашкодять вашому врожаю.

При виборі цього товару рекомендуємо враховувати його довжину, ширину і висоту дуг, матеріал їх виготовлення і наявність допоміжних кріплень, а також щільність і якість агроволокна. Встановивши теплицю на своїй дачній ділянці, ви зможете щорічно одними із перших радіти зібраному врожаю.

В парниках та теплицях вирощують огірки, помідори, перець, зелень, квіти і та інші культури. Рослини розвиваються правильно – з мінімальними зусиллями з вашої сторони.



*Акція - 20 % на парники діє з 06.01 до 19.01.2023 р. Акційні пропозиції в інтернет-магазині та роздрібній мережі можуть відрізнятись.


09.01.2023

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.