0

Спеціальна ціна лише на svitroslyn.ua

Осінь - це ще не привід для розслаблення, ще дуже багато роботи, щоб підготуватися до весняного сезону, але ми вам допоможемо! Адже зараз діє знижка на найкращі товари цього тижня, які точно знадобляться будь-якому садівникові!

З 15.09 по 21.09 2022 р. діє знижка до -20% на актуальні товари тижня

  • Саджанець яблуні колоноподібної Малюха -20%. Компактне дерево, яке не займе багато місця у вашому саду, але точно порадує високою врожайністю та смачними плодами. Такий саджанець може послужити ще й у декоративних цілях, адже посадку можна здійснювати не лише у відкритий ґрунт, а й у контейнер чи горщик, прикрашаючи будь-яку ділянку саду незвичайним деревцем.

  • Добриво Agrecol Hortifoska від пожовтіння хвої 3 кг -15%. Хвоя потребує не лише навесні та влітку хорошого догляду, а й восени, тому добрива повинні бути завжди під рукою. Добриво Agrecol Hortifoska має збалансований комплексний склад із підвищеним вмістом заліза та магнію, що допомагає запобігти появі пожовтіння хвої та хлорозу. При регулярному використанні відновлюється гарний колір хвої та заповнюється дефіцит магнію в рослинах.

  • Суперфосфат подвійний АЦ Світ рослин 1 кг -15%. Найкраще добриво, яке застосовується для всіх сільськогосподарських культур, як навесні, так і восени. Зараз, саме ідеальний час для внесення цього добрива під перекопування, адже за зимовий період воно проходить хімічні процеси, перетворюючись на мінерал, що легко засвоюється культурами, після чого рослини порадують гарним зростанням, підвищеною врожайністю, покращеними смаковими якостями плодів, підвищеною стійкістю до захворювань і стресовим. факторів.

  • Совок посадковий Technics -15%. Ідеальний для садових робіт багатофункціональний інструмент невеликих розмірів, який застосовується для посадки та пересадки кімнатних та вуличних рослин. Виготовлений із високоякісних матеріалів, які дають можливість тривалого терміну служби. Надійний помічник за низькою ціною!

16.09.2013

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.