0

АКЦІЯ! Даруємо знижки до Дня Тетяни!

АКЦІЯ! Даруємо знижки до Дня Тетяни!

До Дня Тетяни «Світ Рослин» підготував усім Тетянам, а також їхнім друзям подарунки – знижки до -15% на обрані товари!

Не пропустіть! Акція діє з 25 до 30 січня!

Шукайте товари з перекресленою ціною та скоріш наповнюйте кошик!

-15% на обрані саджанці троянд Флорібунда та Кордес. Справжні красуні найрізноманітніших кольорів та відтінків, з махровими та простими суцвіттями, з високими та низькими кущами. Широкий вибір та багатство сортів дозволяє обрати саме «свою» квітку.

Троянди Флорібунда стануть гарною прикрасою доріжок, бордюрів, а також оформлення живих огорож, та подарують своє рясне цвітіння на весь літній та осінній сезони.

Троянди Кордес – заповітна мрія багатьох садівників, адже ці унікальні троянди були удостоєні найвищою відзнакою за високу стійкість до захворювань і шкідників, високі декоративні якості, а також тривале цвітіння протягом усього літнього періоду до глибокої осені.

Робіть першими передзамовлення та очікуйте своїх красунь вже з 15 березня!

-10% на ємності для розсади. Січень та лютий – час висівання багатьох овочів та квітів на розсаду. Для того, щоб отримати здорові та сильні рослини, варто подбати про ємності, в яких вони будуть вирощуватись. Обирайте за вигідною ціною:

  • вазони для розсади;
  • касети та піддони;
  • корзини для цибулинних квітів;
  • торф’яні таблетки для розсади.

-15% на підставки для квітів. Підставки для квітів – не лише чудове доповнення інтер’єру, але і незамінний помічник для компактного розміщення рослин.

Купуйте з гарними знижками: витончені ковані підставки, підставки з дерев’яними елементами, у вигляді арок чи у стилі кантрі, для підвіконня, або ж ті, що можна розмістити на підлозі.

-15% на садові фігури. Яскраві та казкові фігури гномів, тварин, птахів, грибочків, а також багато інших фігур стануть чудовим доповненням вашого саду, присадибної ділянки, а також двору.

Всі фігури виготовлені з якісних матеріалів, міцні, не бояться непогоди та стійкі до вигоряння на сонці. Тож, і взимку, і в теплу погоду можна сміливо створювати свої унікальні композиції!

Нагадуємо, що з 24 січня до 6 лютого також діє акційна пропозиція на:

  • обрані вазони для кімнатних рослин – 15%;
  • насіння овочів від ТМ «SeedEra» – 20%;
  • поліетиленову плівку для городу, парнків та теплиць – 20%.

*Знижки поширюються на обрані саджанці троянд Флорібунда та Кордес, ємності для розсади, підставки для квітів та садові фігури, що представлені в асортименті. Акція діє з 25.01.19 до 30.01.19р. в інтернет-магазині svitroslyn.ua. У випадку, якщо товар приймає участь в акції, та на нього розповсюджена знижка авторизованого клієнта (містить позначку Брокколі), покупцю нараховується більша за розміром знижка.


25.01.2019

Возврат к списку


Отзывов пока нет.


Для написания отзывов необходима авторизация на сайте.