0

Акція! Знижки до Всесвітнього Дня Землі

Акція! Знижки до Всесвітнього Дня Землі
Подія, яка надихає на озеленення свого присадибного куточку

Щодня, щохвилини та щосекунди Земля є нашою домівкою. Це наш світ, який всім своїм існуванням дарує нам можливість дихати, їсти, радіти, одним словом – жити. Нажаль, ми, жителі Планети, не завжди цінуємо те, що в нас є: пишні ліси, які насичують повітря киснем; прозорі джерела з прісною водою та родючий ґрунт, який нас годує.

Звичайно, в планетарних масштабах ми, час від часу, відчуваємо себе безпорадними в боротьбі за збереження екології. Нам іноді здається – а що зміниться, якщо я один буду щось робити для покращення екологічної ситуації? Та все починається саме з нас. З кожного. З Вас, вашої сусідки, колеги, друга, родички, випадкового перехожого.

День Земли мероприятия
День Земли акции
день Земли 22 апреля

Якщо ми будемо дбати про свій маленький мікрокосмос, свою садибу та свою ділянку, - з цих охайних «острівців», як з клаптикової ковдри, буде складатися вбрання Землі. Кожна посаджена рослинка – як коштовна перлинка в розкішному намисті, яке прикрашає Планету. І коштовність її вимірюється не тільки красою, а, перш за все – її неймовірною цінністю і важливістю для всієї екосистеми.

Спеціально до Дня землі – посадковий матеріал стає дешевшим

Знижки на саджанці, насіння, добрива та засоби захисту рослин:

Жага рослин до життя просто надихає! Але вони потребують нашої підтримкм!

Жизнь сквозь асфальт
Цветок сквозь асфальт фото
Росток пробивается сквозь плиту

*Знижки поширюються на обрані товари, що представлені в асортименті з перекресленими цінами. Акція діє до 24.04.2019р. або до закінчення товарних запасів в інтернет-магазині svitroslyn.ua. Знижка не сумується з іншими акційними пропозиціями, які діють в даний період та зі знижкою дисконтних карток. У випадку, якщо на товарі міститься позначка Брокколі, покупцю нараховується знижка більша за розміром.


17.04.2019

Возврат к списку


Отзывов пока нет.


Для написания отзывов необходима авторизация на сайте.