0

Бабак пророкує знижки на все насіння до 15%!

Бабак пророкує знижки на все насіння до 15%!

2 лютого – традиційне свято багатьох країн – День Бабака. Саме у цей день мудрий бабак пророкує, якою буде весна. А «Світ Рослин» каже точно: з гарним насінням і весна, і літо й осінь будуть на висоті!

З 1 до 4 лютого включно до Дня Бабака
«Світ Рослин» дарує знижки на все насіння до сезону Весна 2019!

У наступні чотири дні ми пропонуємо знижки на насіння вітчизняної та зарубіжної селекції від найвідоміших та найкращих торгових марок: насіння овочів, насіння пряних та зелених культур, насіння мікрозелені, насіння ягідних культур, насіння на водорозчинній стрічці, насіння тютюну, насіння арахісу.

Не зволікайте, замовляйте насіння вже сьогодні! Купуйте вигідно та економно! У перший день акції діє знижка -15%, тож саме 1 лютого у вас є унікальна можливість придбати найулюбленіше за максимально низькою ціною! Вже 2 лютого знижка становитиме -10%, 3 лютого – -7%, 4 лютого – -5%.

*Знижки поширюються на насіння овочів, пряних та зелених культур, мікрозелені, ягідних культур, тютюну, арахісу та насіння на водорозчинній стрічці, що представлені в асортименті. Знижки не поширюються на насіння у профупаковці. Акція діє з 01.02.19 до 04.02.19р. в інтернет-магазині svitroslyn.ua. У випадку, якщо товар приймає участь в акції, та на нього розповсюджена знижка авторизованого клієнта (містить позначку Брокколі), покупцю нараховується більша за розміром знижка.

01.02.2019

Возврат к списку


Отзывов пока нет.


Для написания отзывов необходима авторизация на сайте.