0

ХІТ-ЦІНА та люті знижки!

ХІТ-ЦІНА та люті знижки!

З 7 до 20 лютого включно даруємо «люті» знижки!

Шукайте товари з перекресленими цінами!

 
До завершення акції залишилось:



-50% на ялинки в горщиках

Чудова можливість придбати красунь за дійсно «лютою» знижкою! Хоч свято Нового року вже позаду, але ялинки не втрачають своєї актуальності! Адже ялинка в горщику – це не лише прикраса на свята, яку через місяць доведеться викидати! Це живі рослини, які вже зовсім скоро ви зможете висадити у своєму дворі, на дачі чи просто у лісі неподалік від улюбленого місця відпочинку! Це можливість створити по-справжньому гарну атмосферу навколо себе та своїх близьких!

У нас ви знайдете:

  • дворічні саджанці в горщиках, які надійно захищають кореневу систему рослин;
  • ялинки із хвоєю сизого та блакитного кольорів.

-15% на обране насіння овочів ТМ «Садиба Центр»

Період висаджування розсади у самому розпалі, тож не упустіть цей час, якщо хочете, щоб ваш город ряснів від багатства вітамінів!

Купуйте за гарною ціною насіння гібридів: баклажанів, капусти, перців та томатів. Придбавши гібриди, ви можете бути впевненні у високій стійкості рослин до захворювань, а також їх високій врожайності!

-15% на субстрати ТМ Флорін

Правильно підібраний субстрат – запорука сильної кореневої системи культур, їх гарного та пишного цвітіння та здорового врожаю.

Ми пропонуємо знижки на субстрати для азалій, бегоній, кактусів, лимонів, сенполії, троянд, фікусів, а також універсальний субстрат, що підходить не лише для кімнатних, балконних та вуличних рослин, але й для вирощування розсади та вкорінення плодово-ягідних культур.

-15% на добрива ТМ Fertis

Весняний період – період нестачі вітамінів та поживних елементів не лише для нашого організму, але й для наших рослин. Тому подбайте про їх здоров’я за допомогою якісних добрив, перевірених часом!

Купуйте вигідно весняне добриво, добрива для хвойних та декоративних рослин, для газонів проти моху, для полуниці, квітів, овочів, рододендронів, троянд, чорниці та ягід.

*Знижки поширюються на обрані товари, що представлені в асортименті. Акція діє з 07.02.19 до 20.02.19р., або до закінчення товарних запасів в усіх магазинах мережі Агроцентр «Світ Рослин» та інтернет магазині svitroslyn.ua. Знижка не сумується з іншими акційними пропозиціями, які діють в даний період та зі знижкою дисконтних карток. У випадку, якщо на товарі міститься позначка Брокколі, покупцю нараховується знижка більша за розміром.


07.02.2019

Возврат к списку


Отзывов пока нет.


Для написания отзывов необходима авторизация на сайте.