0

ХІТ ЦІНА – вигідні знижки на насіння та добрива!

ХІТ ЦІНА – вигідні знижки на насіння та добрива!

На календарі ще січень, але почати дбати про майбутній врожай та квітучі клумби слід вже зараз. Саме час перевірити, чи всі насіння на розсаду у вас готові та чи є у вас добрива та добавки для ґрунту!

З 10 по 23 січня включно пропонуємо вигідні знижки до -15%
на актуальні товари до сезону Весна 2019!

Вже сьогодні по звабливим цінам можна придбати:

Не гайте часу, адже кількість товару обмежена.
Шукайте товари з позначкою «Акция» з перекресленою ціною та скоріш наповнюйте кошик!

 
До закінчення акції залишилось:



Чому насіння готуємо вже зараз? Велика кількість наших улюблених квітів та овочів висаджуються навесні розсадою. Січень – найкращий час придбати насіння та почати вирощувати розсаду, щоб не проґавити початок весняного сезону!

Рання сівба насіння має ряд переваг:

  • це чудова можливість отримати ранній врожай, а отже – раніше почати поповнювати запаси корисних вітамінів в організмі після зимового періоду;
  • рання розсада відзначається кращим здоров’ям та стійкістю до захворювань, що сприяє її кращій приживлюваності при пересадці у відкритий ґрунт у весняний період;
  • самостійне вирощування розсади дозволить помітно заощаджувати на придбанні вже готової розсади.

*Знижки поширюються на товари різних груп, що представлені в асортименті, з позначкою «Акция». Акція діє з 10.01.19 до 23.01.19р., або до закінчення товарних запасів, в інтернет-магазині svitroslyn.ua та усіх магазинах мережі Агроцентр «Світ Рослин». Умови акції та розмір знижок можуть відрізнятися від зазначених в роздрібних магазинах мережі Агроцент «Світ Рослин». У випадку, якщо на товарі міститься позначка «Акция», а також позначка Брокколі, покупцю нараховується знижка більша за розміром.


10.01.2019

Возврат к списку


Отзывов пока нет.


Для написания отзывов необходима авторизация на сайте.