0

Муркотливі знижки до Дня Котів!

Муркотливі знижки до Дня Котів!

А чи знали ви, що 17 лютого прийнято відзначати День Котів? Це свято присвячене нашим муркотунам та хитрунам, в знак вдячності за їх тепло та пустощі, які змушують нас щоразу сміятися.

У Світ Рослин також святкують День Котів! А тому ми пропонуємо потішити своїх улюбленців та зробити їм смачненькі подарунки!

Хапайте за хвіст!
З 15 до 21 лютого пропонуємо знижки до -20%
на корми та ласощі для котів!

Знижка -20%

Паучі з вологим кормом від ТМ Клуб 4 Лапи

Соковиті та ніжні шматочки кролика, курки, лосося та макрелі, телятини, індички, соус або желе, з овочами або без. Ну справді широкий вибір на будь-який смак!

Знижка -20%

М’ясні палички

Палички з яловичиною, індичкою, кроликом, куркою і качкою, лососем та тріскою – найкраща нагорода улюбленця за гарну поведінку. М’ясні палички для котів – як цукерки для всіх нас! Справжня насолода!

Знижка -20%

Паучі з вологим кормом від ТМ Мяу

Обирайте рагу з кроликом та індичкою, курку, печінку, рибне асорті, телятину в соусі, або желе та будьте певні – ваш улюбленець залишиться задоволеним.

Знижка -10%

Інші обрані корми

Обирайте також сухі корми для дорослих котів та кошенят, для стерилізованих котів, а також корми для виведення шерсті з різноманітними смаками, що більше подобається саме вашим улюбленцям.

Кожен з кормів містить м’ясо високої якості, злаки, а також ретельно підібраний комплекс вітамінів та корисних речовин. Збалансований склад кормів забезпечує тварин всіма необхідними елементами для правильного розвитку та гарного самопочуття.

*Знижки поширюються на обрані корми та ласощі для котів, що представлені в асортименті. Акція діє з 15.02.19 до 21.02.19р. в інтернет-магазині svitroslyn.ua. У випадку, якщо товар приймає участь в акції, та на нього розповсюджена знижка авторизованого клієнта (містить позначку Брокколі), покупцю нараховується більша за розміром знижка.


15.02.2019

Возврат к списку


Отзывов пока нет.


Для написания отзывов необходима авторизация на сайте.