0

Найбільший розпродаж сезону! Знижки до -50% на безліч товарів!

Найбільший розпродаж сезону! Знижки до -50% на безліч товарів!

Хто чекав великий сезонний розпродаж – цей час прийшов! Гайда закуповуватися по супер-знижкам!

Скоріш шукайте червоні цінники в нашому інтернет-магазині на сезонні товари, серед яких на Вас чекають цибулини квітів, саджанці троянд, плодових кущів та дерев, а також багато-багато інших товарів!

Ціни приємно дивують, а погода так і шепоче: сміливо продовжуйте посадку!

Цибулини квітів
Саджанці троянд
Саджанці плодово-ягідних культур

* Знижки до -50% поширюються на товари різних груп, що представлені в асортименті. Акція діє з 01.11.18 до 12.11.18 р., або до закінчення товарних запасів в інтернет-магазині «Світ Рослин» svitroslyn.ua. Знижка не сумується з іншими акційними пропозиціями, які діють в даний період.

Осінь – не тільки всесвітнє свято збору врожаю, але і найсприятливіший час для посадки садових культур.

Чому саджати садові культури краще восени?


Рослини легше переносять посадку в осінній період: до осені вони переходять у режим сну, тобто до зими поступово припиняють вегетацію. У цьому стані біологічного сну саджанці немов під легким наркозом: вони простіше перенесуть стрес від транспортування та посадки на нове місце. Посадка «під зиму» загартує рослину і зробить її більш стійкою до примх погоди.

«М'яка» осінь-2018 на території України дозволяє продовжити терміни посадки рослин приблизно до кінця ІІ декади листопада (а в південних регіонах – навіть довше).

У чому переваги осінньої посадки?


  • Рослини прекрасно переносять пересадку в стані «сплячки».
  • Це вигідно! Саме зараз можна купити безліч посадкового матеріалу на розпродажах і гарненько заощадити на їх вартості!
  • Це просто! Осінній сезон дощів і волога погода створять ідеальне середовище для рослини. Вам не потрібно буде піклуватися про регулярний полив. А це ще й економія води!
  • Це заощадить Ваш час навесні, коли турбот в саду та городі і так буде достатньо.

Чи існує "ідеальний час" для посадки?


Чому ми можемо стикатися з абсолютно різними рекомендаціями щодо оптимальних строків посадки? Все дуже просто: ці терміни диктує нам погода і особливості клімату в конкретному регіоні. Якщо за вікном стабільна плюсова температура протягом дня і немає сильних нічних заморозків – сміливо саджайте!

Як зрозуміти, що рослина призупинила вегетацію і готова до пересадки?


Все дуже просто! Рослина подасть нам сигнал про це, скинувши останній лист.

Від моменту посадки у відкритий грунт до стабільних сильних морозів має пройти приблизно три тижні. За цей час саджанець встигне добре вкоренитися і підготуватися до зимівлі.

Прості поради для того, щоб новопосаджені рослини краще перезимували:


  • Обов'язково обробляйте цибулини розчином Актари і Фундазола перед посадкою. Це захистить їх від шкідників, грибків і гнилі.
  • Підживлюйте рослини восени фосфорно-калійними добривами – так саджанці краще вкоріняться і отримають поживні речовини для успішної зимівлі.
  • Укрийте новопосаджені деревця і кущі дихаючим агроволокном.

Чого не можна робити восени?


  • Підгодовувати рослини азотними добривами – це стимулюватиме активне зростання нових пагонів, які не встигнуть зміцніти до зими і замерзнуть; азот перешкоджатиме природному процесу призупинення вегетації. Азотні добрива дуже корисні, але тільки навесні! Прибережіть їх до березня.
  • Вкривати рослини раніше, ніж настане стабільно прохолодна погода, накривати матеріалами, які не пропускають повітря (особливо поліетиленовою плівкою). Якщо це зробити при відносно теплій погоді – кора саджанців буде запрівати і піддаватися розмноженню хвороботворних мікроорганізмів.

* Знижки до -50% поширюються на товари різних груп, що представлені в асортименті. Акція діє з 01.11.18 до 12.11.18 р., або до закінчення товарних запасів в інтернет-магазині «Світ Рослин» svitroslyn.ua. Знижка не сумується з іншими акційними пропозиціями, які діють в даний період.


01.11.2018

Возврат к списку


Отзывов пока нет.


Для написания отзывов необходима авторизация на сайте.