0

Найкращий вибір найкорисніших ягід! Надійний спосіб боротьби з весняним авітамінозом!

Найкращий вибір найкорисніших ягід! Надійний спосіб боротьби з весняним авітамінозом!

Найкращий вибір найкорисніших ягід! Надійний спосіб боротьби з весняним авітамінозом!

Створення домашнього ягідного саду – це вигідна інвестиція в корисне, забезпечене вітамінним комплексом майбутнє, початок якому Ви можете покласти вже зараз!

Уявіть як прекрасно будуть смакувати свіжі, налиті соком, а головне вирощені власними руками ягідки! А що може бути краще від щирого захоплення родичів та друзів після того як вони скуштують надбання Вашого саду?! І як Ви зможете наситити свій організм комплексом корисних вітамінів за один лише вихід до саду? А як ще Ви зможете забезпечити собі смачно-солодку зиму зі свіжим запахом літа?

Це все Ви можете відчути уже незабаром, але спершу необхідно задовольнити свого внутрішнього садівника і вивільнити його для вибору необхідного посадкового матеріалу.

    Для допомоги ми пропонуємо:
  • Високоякісний посадковий матеріал, що виступає гарантією отримання стабільного якісного урожаю;
  • Широкий асортимент – Ви можете обрати собі рослину за строком дозрівання, кольором, смаковими якостями, типом запилення, за відношенням до світла (комусь підійдуть рослинки, які люблять затемнені ділянки, а хтось, навпаки, обере рослини сонцезалежні) та навіть за ступенем вираженості аромату;
  • Всі саджанці адаптовані до кліматичних умов України, що гарантує їх легке приживлення та родючість в подальшому.
Які саджанці краще обрати зараз?

Виноград здатен закохати багатьох в себе своїм насиченим соковитим смаком. А деякі сорти, задовольнять Ваші досі приховані бажання стати відомим виноробом. Весь асортимент від ранніх до пізніх, з кісточками і без зараз доступний для замовлення. Оберіть свій сорт, доки маєте таку можливість!

Виноград сорта
Виноград купить
Виноград полезные свойства

Аґрус - бадьора ягода, не менш корисна і соковита, ніж її попередник. Плоди аґрусу можуть Вас збадьорити не менше ніж кава, але разом з тим користі Вашому організму принесуть набагато більше. Тож цілком природно, що Ваш ранок може починатися зі стаканчику соковитого аґрусу, який ще вкритий ранковою росою. Зелений, червоний чи жовтий – обирати Вам!

Крыжовник купить
Крыжовник сорта
Крыжовник польза

Смородина – мабуть кожен вже знає, що це неймовірно великий кладязь вітаміну С. Використання смородини може бути дійсно універсальним. Крім того, що ягоди використовують як у свіжому, сушеному, замороженому чи консервованому вигляді, листя смородини можна також використовувати як ароматну заварку для чаю. Більшість сортів володіють відмінною лежкістю та транспортабельністю.

смородина черная
смородина купить
смородина витамины

Полуниця. Зваблива та ароматна ягода, яка відкриває літній сезон. Приваблювати полуниця може не лише своїми смаковими якостями, однозначно вона займає одне з перших місць за комплексом корисних речовин, які містить в своєму складі та яких так потребує наш організм після тривалого зимового сезону!

клубника купить
клубника сорта
клубника заказать

Малина - ягода, яка може пишатися не меншою кількістю вітамінів, ніж її попередниця. Не меншу популярність малині приносять її велика урожайність та тривалий термін плодоношення!

Малина сорта
Малина купить
Малина полезные свойства

Жимолость – дуже корисна дієтична ягода. Її плоди позитивно впливають на серцево-судинну систему і склад крові. До переваг даної культури однозначно можна віднести скоростиглість ягід, їх стійкість до обсипання та привабливі декоративні властивості. Тож для поціновувачів корисної краси вибір однозначний!

Жимолость купить
Жимолость сьедобная
Жимолость польза

Кизил – оригінальна ягода з цікавою легендою, з якою при бажанні Ви можете ознайомитися. Найпізніша ягода з нашого корисного переліку, однак не остання за своєю користю. Прийнято вважати, що вживання плодів кизилу, може продовжити тривалість життя. Свої улюблені сорти віднайдуть як солодкоїжки так і екстравагантні любителі кисленького, головне не запізнитися з візитом!

Кизил купить
Кизил виды
Кизил польза
Смачне може бути корисним! Тож не відмовляйте собі в задоволенні!
10.04.2019

Возврат к списку


Отзывов пока нет.


Для написания отзывов необходима авторизация на сайте.