0

Новий асортимент саджанців ягідних кущів

Новий асортимент саджанців ягідних кущів

Саджанці з закритою кореневою системою та пристосовані до вирощування в умовах українського клімату. Обирайте сорти різного строку дозрівання: піклуйтеся про свій майбутній урожай та затишок в саду вже зараз.

Вже доступні для попереднього замовлення

Посадковий матеріал таких смачних та корисних культур, як малина, аґрус, смородина, ожина, виноград, брусниця, журавлина та багато іншого.

Надходження саджанців кущів та початок відправок очікуємо з 15 березня

Оплата після отримання товару. Оформлення замовлення на весняний сезон саджанців не потребує жодних передоплат. Ви оплачуєте товар по факту його отримання на пошті!

Що є цікавенького?

  • перевірені роками хіти минулих сезонів;
  • екзотичні культури: жимолость та актинідія;
  • новинки та цікавинки свіжого асортименту саджанців плодово-ягідних кущів;

Зверніть увагу! Персональні знижки для авторизованих клієнтів!

Для зареєстрованих клієнтів інтернет-магазину є можливість ще більше заощаджувати: віднині при авторизації на сайті ви будете бачити персональні ціни зі знижками від 5% до 10%. Шукайте веселого Брокколі на товарах з асортименту магазину та купуйте їх ще дешевше.

В асортименті є:

  • Малинові дерева! Коли дитина малює дерево, на якому росте малина – не поспішайте виправляти її. «Малинові дерева» таки існують, хоч по своїй суті вони є лише особливою групою сортів кущів. Така казкова назва – народна, а так звана «деревовидна малина» – чагарник, який характеризується штамбовою формою куща, потовщеними стеблами та міцним стовбуром.
    Переваги такого «дива» селекції - незвичайна форма, висока урожайність та зручність в зборі урожаю.
  • Чорна малина. Малина сорту Кумберленд – надзвичайна рослина з оригінальними чорними плодами, які на смак ну дуже солодкі. Чорний колір ягід – результат вдалого схрещення малини з ожиною. Компоти та джеми з цих ягідок виходять насиченого темного кольору.
  • Штамбові культури. Смородина та аґрус, привиті на штамб, виростають з компактною кроною, яка розташовується на досить високому як для кущів стовбурі: такі рослини займають мало місця на ділянці та чудово прикрашають ландшафт.

04.01.2019

Возврат к списку


Отзывов пока нет.


Для написания отзывов необходима авторизация на сайте.