0

Обирайте ґрунтопокривні та поліантові троянди і створюйте казку своїми руками!

Обирайте ґрунтопокривні та поліантові троянди і створюйте казку своїми руками!

Боїтесь примхливих красунь-троянд, саме тому відмовляли собі у задоволенні стати їх власником?

Ґрунтопокривні та поліантові сорти руйнують всі міфи і дозволять Вам стати впевненим та успішним квітникарем. Вирізняються ці види троянд неймовірною витонченістю, яскравістю та декоративною привабливістю, тож гармонійно впишуться в дизайн Вашого саду. Це саме ті троянди, які прикрашають собою арки та альтанки в романтичних фільмах, створючи казкову та зачаровуючу атмосферу.

З їх допомогою Ви можете створити власну квітучу казку, повірте, це зовсім просто!

Ґрунтопокривні сорти, як Ви могли зрозуміти, створюють квітучий килим, розстилаючись по землі, з їх допомогою Ви можете прикрасити будь-яку ділянку Вашого саду, досі не зовсім привабливу. Деякі сорти являють собою кущі з дугоподібними пагонами, не вищі 80 см. Вони чудово прикрасять прибудинкові території, обрамлять паркани, доріжки, місця відпочинку.

Найпопулярніші сорти даного виду: The Fairy, Seafoam, Rouge Meillandecor, Sonnensсhirm та безліч інших плетистих та ґрунтопокривних троянд.

Заказать почвопокровные розы
Розы почвопокровные использование
розы, покрывающие почву

Поліантові троянди вирізняються густими суцвіттями, які всипані великою кількістю маленьких трояндочок. Висотою кущі становлять 40-60 см. і так густо вкриті ніжними квітами, що іноді навіть не можна розгледіти листочків. Який би господар не хотів насолоджуватися цією красою просто у себе за вікном? До того ж шипи у цих тендітних красунь майже відсутні, тому якщо Ви маєте дітей то для них вони абсолютно безпечні.

Найцікавіші сорти: Лілі Марлен (Lilli Marleen), Дагмар Шпет (Dagmar Spath), Гольштейн (Holstein), Марі Баумані (Marie Baumanni), Голден Веддінг (Golden Wedding).

Многоцветковые сорта роз
Как использовать полиантовые розы
Розы полиантовые купить
    Є ряд позитивних спільних переваг даних видів троянд:
  • Оригінальний декоративний вигляд – незвично привабливі троянди, які мають витончену форму та яскраве забарвлення допоможуть втілити найсміливіші мрії садівника;
  • Невибагливість. На відміну від своїх звичайних родичок дані сорти не вимагають особливого догляду, їх легко розмножувати самостійно, тобто Ви зможете розвити цілий трояндовий сад з декількох гарних кущиків;
  • Різноманіття вибору. Ви можете обирати серед багатьох сортів даних привабливих красунь, оберіть улюбленців за формою, забарвленням, яскравістю, висотою;
  • Тривала краса. Квітуче літо Вам забезпечене, якщо Ви стали власником даних троянд, адже вони густо вкриті суцвіттями до пізньої осені. Розфарбуйте літні дні в яскраві кольори!
Розы полиантовые купить
Розы в дизайне
Украсить сад розами
Ви у себе одні – тому не відмовляйте собі у красі та задоволенні!
19.04.2019

Возврат к списку


Отзывов пока нет.


Для написания отзывов необходима авторизация на сайте.