0

Спец-Ціна! Нові сорти троянд від 49.95 грн.!

Спец-Ціна! Нові сорти троянд від 49.95 грн.!

У «Світ Рослин» підготовка до весняного сезону іде повним ходом, і ми готові запропонувати нашим друзям ще більший, ще яскравіший вибір троянд за спеціальною ціною, адже ми обожнюємо робити подарунки!

Нові сорти! Наш асортимент розширено і близько 30 нових сортів класу А чайно-гібридних, грунтопокривних, плетистих та мініатюрних троянд вже доступні для передзамовлення.

Ми підібрали для вас найкращі троянди найрізноманітніших форм, розмірів та неперевершених забарвлень, адаптованих до кліматичних умов нашої країни, що дозволить обрати будь-який сорт та бути впевненим, що красуня гарно приживеться.

Жодних переплат! Шукайте троянди з позначкою «Спец Ціна» та купуйте більше троянд для оформлення саду та створення неповторних композицій, при цьому не переплачуючи!

Досить мріяти, давайте діяти! Ми даруємо чудову можливість створити давно омріяний сад з трояндами, при цьому максимально заощаджуючи!

Відправка в березні! Надходження саджанців троянд та початок їх відправок очікуємо вже 15-25 березня. Тож, отримавши троянди, ви одразу зможете їх висадити, не турбуючись про те, що рослина може загинути!

Робіть передзамовлення раніше та отримуйте саджанці першими!

Оплата після отримання! Зробивши передзамовлення, ви бронюєте за собою товар, проте сплачуєте лише після отримання. Максимум зручності та гарантій!

Увага! Для авторизованих клієнтів – ще вигідніші ціни!

Для зареєстрованих клієнтів інтернет-магазину є можливість ще більше заощаджувати: віднині при авторизації на сайті ви будете бачити персональні ціни зі знижками від 5% до 10%. Шукайте веселого Брокколі на товарах з асортименту магазину та купуйте їх ще дешевше.

21.01.2019

Возврат к списку


Отзывов пока нет.


Для написания отзывов необходима авторизация на сайте.