0

Ви так чекали на нього – Новий асортимент саджанців декоративних культур!

Ви так чекали на нього – Новий асортимент саджанців декоративних культур!

На таке подвір’я ви будете повертатися з радістю та відчуттям приємного умиротворення

Вічнозелені хвойники пишні та яскраві кущі та дерева, які будуть милувати погляд протягом довгих років. Зимою та влітку, весною та восени – вони будуть прикрашати ваше подвір’я візерунчатим мереживом соковитих гілочок. Вони чудово ростуть навіть у піщаних ґрунтах, не потребують багато уваги та догляду, але виглядають просто неперевершено.

Ароматний ялівець, струнка туя, гілчаста ялинка… Створіть цілий ландшафтний ансамбль, міксуйте композицію з газоном, садовими трояндами та листяними кущами – і ваша ділянка буде виглядати як мрійливий пейзаж.

хвойні дерева купити
Хвойні дерева та кущі купити
Хвойні дерева дизайн

Листяні декоративні культури - створюють відчуття повноти та затишку в ландшафті саду чи дачі. Мають циклічний розвиток – спочатку привертають увагу їх свіжі листочки, які щойно розпустились, потім – барвисте та строкате цвітіння, а згодом – і поява декоративних плодів, які, немов коштовне намисто, стають розкішною окрасою живої композиції ландшафту.

Барбариси та кизильник – «вишенька на торті» садового ансамблю. А насичена яскраво-жовта форзиція – стане справжнім сонечком, яка додасть променистої радості та щодня буде піднімати настрій.

Про красу шавлії навіть говорити щось важко – бо дух перехоплює… Яка ж вона гарна!

Декоративні кущі купити
Декоративні кущі фото
Декоративні кущі для саду

25.04.2019

Возврат к списку


Отзывов пока нет.


Для написания отзывов необходима авторизация на сайте.