0

Хіт-ціна та нові акційні товари

Хіт-ціна та нові акційні товари

Акція діє з 23.10 до 05.11.2018р. включно
або до завершення товарних запасів акційних позицій!

-15% на садові фігури


Садові фігури – чудовий спосіб додати оригінальності, затишку та особливої атмосфери Вашому саду та городу. Такий елемент декору дозволяє підкреслити особливість Вашого ставка або водойми, додати яскравих акцентів клумбі чи грядкам, або ж прикрасити садові доріжки казковими персонажами.

Ми пропонуємо широкий асортимент садових фігур: пеньки, гриби, фігури казкових персонажів, ангели, гноми, жаби, зайці, птахи, а також фігури інших тварин та персонажів. Всі фігури виготовлені з високоякісних матеріалів та готові прослужити Вам довгі роки!

Купити садові фігури

-15% на Інсектицид Брунька 30мл


Осінній період – період підготовки садових культур до зими, їх обробки від шкідників та захворювань. Дієвим препаратом для обробки Вашого саду стане Інсектицид Брунька 30мл.

Засіб призначений для знищення зимуючих шкідників на всіх стадіях розвитку, а також моху та грибків. Має високий ступінь проникнення і захищає рослину як зсередини , так і зовні протягом тривалого проміжку часу. Дія препарату починається вже через 20 хв після застосування.

Фунгіциди

-15% на суперфосфат подвійний АЦ Світ рослин 1 кг


Суперфосфат подвійний АЦ Світ рослин 1 кг – мінеральне фосфорне добриво, призначене для поліпшення обміну речовин рослин, збільшення врожайності та підвищення якості плодів.

Препарат сприяє розвитку кореневої системи, а також прискоренню процесів розвитку і цвітіння рослин. Найкраще проявляє себе на лужних та нейтральних ґрунтах.

Купити мінеральні добрива

-15% на залізний купорос 0,5 кг


Залізний купорос – ефективний фунгіцид, призначений для боротьби з хворобами плодових, ягідних та декоративних культур, а також кущів. Характеризується антисептичними і протигрибковими властивостями.

Серед переваг залізного купоросу зазначають:

  • ефективність для знищення мохів, лишайників та грибних спор;
  • ефективність у боротьбі з борошнистою росою, паршею, білою плямистістю, септоріозом, антракнозом, плодовою гниллю, чорним раком, а також із садовими шкідниками та слимаками;
  • профілактика хлорозу, а також поліпшення інтенсивності забарвлення квітів і листя декоративних культур.
Купити мінеральні добрива

-20% на вазони Classik


Вазони Classik – не лише ємність для вирощування рослин, але і чудовий спосіб додати яскравих акцентів Вашій оселі. Вазони виготовлені з якісного, екологічно безпечного, пластику та легкі у догляді. Призначені для вирощування невеликих кактусів, міні-орхідей, а також інших невеликих кімнатних рослин.

Пропонуємо Вашій увазі багатий асортимент вазонів діаметром 6см, 18см, 20см та 22см різноманітних кольорів (білий, бежевий, бордо, жовтий, зелений, кремовий, помаранчевий, сірий, фіолетовий та червоний) на будь-який смак для будь-якої оселі!

Вазони інтернет магазин

-20% на насіння овочів


Широкий асортимент насіння від найкращих постачальників України, Голландії та Франції чекає на Вас! Ми пропонуємо багатий вибір баклажанів та кабачків, огірків та помідорів, капусти та моркви, картоплі та насіння інших популярних овочів різноманітних сортів за вигідною ціною для тих, хто полюбляє вирощувати овочі своїми руками!

Купити насіння

-15% на покривний матеріал


Закінчуються теплі сонячні дні і наближаються похолодання та заморозки. Тож, саме час подбати про належне укриття для культур на Ваших грядках. Наш інтернет-магазин пропонує широкий асортимент укривного матеріалу різної щільності, метражу та кольору.

Оберіть саме «Ваш» матеріал та подбайте про Ваш город разом з нами вже сьогодні!

купити агроволокно в Україні

Акція діє з 23.10 до 05.11.2018р. включно
або до завершення товарних запасів акційних позицій!


22.10.2018

Возврат к списку


Отзывов пока нет.


Для написания отзывов необходима авторизация на сайте.