0

-10% на штамбові троянди

-10% на штамбовые розы

Якщо ви ще ніколи не вирощували штамбові троянди, то якраз час спробувати, адже ті, хто вже з ними стикався, не можуть зупинитися, щоб не купити ще один сорт! Адже, як кажуть, штамбова троянда це верх квітникарського мистецтва та душа будь-якого саду! Вона зачаровує та інтригує одночасно, нею хочеться милуватися вічно. І тільки в інтернет-магазині Світ Рослин можна придбати високоякісний матеріал штамбових троянд за супер низькою ціною!

З 20 по 26 вересня діє знижка -10% на саджанці штамбових троянд

Штамбова троянда - це троянда, яка щеплена на штамб шипшини, причому сорт може бути будь-який. У народі її часто називають рожеве дерево. Слід знати, що сам штамб у висоту вже не зростатиме - наростає тільки крона, яку ви можете формувати самі. Догляд за штамбовою трояндою нічим (крім посадки та укриття) не відрізняється від догляду за кущовою трояндою. Натомість милування штамбовою трояндою несе в собі такий заряд позитивних емоцій, яке неможливо описати словами.

Переваги посадки штамбової троянди:

  • Зацвітає раніше за інші троянди.

  • Цвітіння рясніше і триваліше.

  • Можливість створення багатоярусних композицій.

  • Висока естетичність.

Будь-яка штамбова троянда в ландшафтному дизайні буде вважатися королевою і створювати відповідну атмосферу. Звисаючі квітучі пагони розкішно виглядають на тлі зеленого газону. Вона гарно виглядає, як у одиночній посадці, так і в груповій. Підходить для висадки в контейнери чи горщики, прикрашаючи будь-яку частину саду чи тераси.

Весь асортимент штамбових троянд

Акція діє з 20.09 до 26.09 2022 року!


20.09.2022

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.