0

-15% на 3D вазони Метелик

-15% на 3D вазоны Бабочка

Квіти – це завжди привід для радості! Вони піднімають настрій, чарують, дарують позитивні емоції. Особливо влітку, майже з усіх балконів видніються петунії, бегонії, бугенвілеї, лобелії, циннії та ін. Але, щоб квітам було зручно, потрібно підібрати правильний вазон, який зможе створити сприятливі умови для гарного зростання та розвитку, особливо на відкритому повітрі, а також виконував свою естетичну функцію. Пропонуємо ознайомитися з новинкою - балконний 3D вазон Метелик, який уже встиг завоювати величезну популярність!

З 9 по 15 червня діє знижка -15% на балконні 3D вазони Метелик

Оригінальний дизайн, інноваційна технологія виготовлення, велика палітра кольорів, текстурована поверхність, універсальність у використанні, чудові технічні характеристики, все це постаралися втілити розробники квіткового балконного горщика. Завдяки високоякісному матеріалу, вони не вигорають на сонці, стійкі до механічних пошкоджень, зручні при посадці та пересадці, досить легкі та практичні.

Вони здатні створити особливу легку атмосферу, і чудово гармонують як з квітковими, так і декоративно-листяними рослинами. Не відтягуйте час порадувати себе та близьких, адже ця лінійка може бути ідеальним подарунком для любителів квітів.



Акція діє з 9 по 29 червня 2022 року


09.06.2022

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.