0

-15% на топові засоби від комарів

-15% на топовые средства от комаров

Комарі – це надокучливі комахи, від яких майже неможливо сховатися, вони дістануть і на відкритому повітрі і навіть у приміщенні. Але, щоб Ви могли насолоджуватися влітку або просто комфортно попрацювати в саду, ми підготували знижки на ефективні репеленти.

З 7 по 20 липня діє знижка -15% на засоби від комарів

Електрофумігатор універсальний Некусайка. Комарі можуть звести з розуму не тільки на відкритому повітрі, але і в приміщенні, вони не дають спати, а якщо все-таки вдасться заснути, то на ранок на всьому тілі можна виявити укуси цих надокучливих комах, які ще на додачу жахливо сверблять. Щоб Ви могли насолодитися прекрасним сном без комарів, Вам допоможе електрофумігатор, який випаровує інсектицидну речовину в повітря і знищує комарів. Засіб без запаху, тому не доставлятиме жодного дискомфорту.

Крем від комарів Некусайка. Ефективний засіб від укусів комарів, мошок, москітів та інших комах. Простий у використанні із тривалим періодом захисту.

Лосьйон-спрей від комарів Некусайка. Якщо Ви збираєтеся на природу або просто погуляти парком, то цей препарат стане справжньою «палочкою-виручалочкою» від комарів. Він зручний у застосуванні, можна розпорошувати на шкіру та на одяг. Має тривалий ефект.

07.07.2022

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.