0

-15% на добрива Plantafol та Master

Без добрив просто неможливо обійтися, адже восени після збирання врожаю земля залишається висушеною щодо корисних речовин, звідси і гостра необхідність додаткового живильного підживлення. Тому ми підготували для вас найкращі добрива з гарною знижкою, щоб ви завжди могли подбати про свої рослини та майбутній урожай!

З 16 по 29 вересня 2022 року діє знижка -15% на добрива Plantafol та Master

Лінійка добрив MASTER містить повний спектр мікрокристалічних сумішей, які повністю та миттєво розчиняються у воді. Завдяки кислій реакції препарати підходять для будь-яких систем фертигації та всіх типів води. Дозволяють враховувати потреби у живленні всіх видів сільськогосподарських культур. Добрива не містять натрій, хлор та карбонати, а до складу продуктів входять мікроелементи, необхідні для досягнення оптимальних результатів культивування. Комплексний склад збалансований так, щоб ви могли застосовувати його у різні фази розвитку рослин.

Добрива MASTER

Лінійка добрив PLANTAFOL містить мікроелементи у формі хелатів і можуть використовуватися у поєднанні з найпоширенішими пестицидами. Препарати з різним вмістом азоту, фосфору та калію дозволяють підтримувати вегетативний та генеративний розвиток культур на всіх етапах, а також забезпечити високий рівень якості врожаю. Добрива застосовуються в якості листового підживлення, відрізняються високим ступенем розчинності і повністю поглинаються листям за короткий час.

Добрива PLANTAFOL

Переваги добрив MASTER та PLANTAFOL:

  • Містять мікроелементи в хелатній формі.

  • Висока міра розчинності.

  • Екологічно безпечні для довкілля.

  • Не містять натрію, хлору та шкідливих домішок.

  • Підходять для всіх видів рослин.

  • Ефективність.


15.09.2013

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.