0

-15% на всі саджанці листяних дерев та кущів

Декоративні та квітучі кущі здатні оживити будь-яку ділянку! Їх можна використовувати в якості живоплоту, для створення мальовничих ділянок, або замаскувати непривабливі куточки, заповнити пустуючі площі і навіть оформити зону відпочинку. З ними будь-яка ділянка виглядає жвавішою та яскравішою!

З 23.09 по 06.10 2022 р. діє знижка -15% на всі листяні саджанці

Кущі для саду можна поділити на 2 групи:

  • Красивоквітучі, наприклад, гортензія, бузок, дайція, вейгела, хеномелес, чубушник та інші. Вони прикрашають сад у період свого цвітіння. Такі чагарники ідеально підходять для створення міксбордерів та виконують роль зонування. У ландшафтному дизайні вони уособлюють дух та грацію природи. Поєднуючись з іншими елементами саду, вони розповідають про вдалий союз природи та людини. За допомогою людської фантазії та рослин можна створити справжні витвори мистецтва на садовій ділянці будь-якої площі.

  • Декоративно-листяні, наприклад, бересклет, барбарис, плющ, пухироплідник, піраканта та ін. Всім своїм розмаїттям форми, листя і кольорів декоративні чагарники для саду та дачі перетворюють присадибний простір на мальовниче місце. Кущі роблять дачу або двір привабливим та оригінальним. Навіть узимку їх безлисті, оголені крони підкреслюють і посилюють красу пейзажу. За допомогою них можна підкреслити переваги ділянки та приховати недоліки, гармонізувати загальний вигляд та виділити окремі місця, зробити так, щоб сад виглядав яскраво та привабливо.

Купити саджанці листяних дерев та чагарників


27.09.2013

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.