0

-15% Парники і укривний матеріал

-15% Парники и укрывной материал

Цілу зиму ми готувалися до гарячого весняного сезону. В передчутті розкішних пахощів обирали насіння та посадковий матеріал квітів. Вже відчували смак майбутніх ягідок, переглядаючи фото плодових кущів в каталогах. І вже так хочеться якнайскоріше відчути всі радощі нового сезону, але на заваді можуть стати підступні нічні заморозки.

Ви вже думали, що провели цьогорічну м’яку зиму, а тут повторний заморозок «кусь» і пошкодив уже зацвівший помідорчик. Або ви вже насолоджуєтесь білим килимом квітучої полуничка, і зранку помічаєте чорну серединку, а це означає одне, що ягідка, на жаль, втрачена!

І що ж робити? Невже всі попередні зусилля змарновано, невже маленькі насінинки даремно проростали, невже полуничка даремно утворювала свої щедрі зав’язі?

НІТ – ми сміливо скажемо противним весняним заморозкам! І як же ми будемо їм протистояти?

Даємо -15% на всесь укривний матеріал та зручні, надійні парники!

  • Агроволокно зі плотністю від 17 до 50 г/м2, що дозволить захищати молоді рослинки при температурі від -2°С до -10°С;
  • Парники «Світ рослин різної довжини» – 4, 6 та 8 метрів. Це найкращі помічники у вирощуванні раннього урожаю. Парники створені з надійного агроволокна, плотністю 50 м/г2, захистять від заморозків до -10°С, що сприятиме збереженню майбутнього урожаю;
  • Поліетиленова плівка дозволить зробити в парнику або теплиці комфортні умови для розвитку розсади, пропускаючи світло і одночасно затримуючи холод. Дозволить створити ідеальні парникові умови для вирощування розсади;
  • Затіняючі, захисні та шпалерні сітки для підтримки та захисту рослин від птахів;
  • А також аксесуари для надійної фіксації та кріплення укривного матеріалу.

Обирайте самі, які рослини хочете бачити на своїй ділянці, але до 15 березня Ви ще встигаєте купити укривний матеріал зі знижкою -15%!

 
До закінчення акції залишилося:




*Знижки поширюються на обрані товари, представлені в асортименті з перекресленими цінами. Акція діє в інтернет-магазині svitroslyn.ua до 17.03.2019р. або до закінчення товарних запасів. Знижка не підсумовується з іншими акційними пропозиціями, які діють в даний період. Покупцеві нараховується знижка більша за розміром.

05.03.2020

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.