0

-20% на фунгіциди

-20% на фунгициды

Засоби захисту в садовій аптечці повинні бути завжди, адже затягувати з хворобами не можна, найефективніше розпочати боротьбу із захворюваннями на початкових етапах, тоді рослина швидше стане здоровою, і не буде потрібно додаткових сильнодіючих препаратів, які б привели до зниженого імунітету. Тільки з інтернет-магазином Світ Рослин є можливість придбати найкращі фунгіциди за низькою ціною!

З 2 по 15 вересня діє знижка -20% на фунгіциди

  • Біофунгіцид Нематодос 10 г. Якщо ви хочете, щоб коренева система ваших рослин була завжди здорова і не пошкоджувалася галовими нематодами, то цей засіб має бути завжди в садовій аптечці. Препарат можна використовувати як для лікування, так і в профілактичних цілях.

  • Біофунгіцид Триходерма 10 г. Біологічний фунгіцид 3в1: є найкращим препаратом від захворювань, таких як фітофтороз, альтернаріоз, парша, фузаріоз, чорна ніжка, переноспороз (мільдью), борошниста роса, біла та сіра гнилі та багато інших грибкових захворювань; стимулятором росту та імуномодулятором. Найкращий вибір для всіх видів рослин!

  • Біофунгіцид Фітоцид-р 125мл. Біофунгіцид, який використовує у профілактичних та лікувальних цілях проти різних захворювань, а також для зміцнення імунної системи. Великою перевагою є його препаративна форма у вигляді спрею. Підходить для всіх видів культур.

  • Фунгіцид Блу Бордо 50 г. Засіб, який ефективно справляється з паршею, бактеріальним опіком, мілдью, антракнозом, фітофторою та іншими бактеріальними та грибковими хворобами. Його можна використовувати для обробки яблуні, винограду, картоплі та томатів у профілактичних та лікувальних цілях. Ідеальний засіб з миттєвим результатом та тривалим захисним періодом.

  • Фунгіцид Квадріс 6 мл. Використовується для боротьби з фітофторозом, борошнистою росою, хибною борошнистою росою, плямистістю, антрактозом, альтернаріозом та іншими поширеними захворюваннями. Діюча речовина проникає у всі частини рослини, знищуючи гіфи та спори грибів, що дозволяє повністю викорінити хворобу. Засіб не викликає резистентності і не завдає шкоди навколишньому середовищу.

  • Фунгіцид Магнікур Нео 20 мл. Популярний препарат серед садівників, який ефективно справляється з фітофторозом, альтернаріозом, хибною борошнистою росою на томатах, картоплі та цибулі. Фунгіцид сприяє підвищенню імунної системи культур, стимулює зростання та розвиток рослин.

  • Фунгіцид Помідорчик 40 г. Фунгіцид у комплексі з мінеральним добривом, тому крім захисту томатів від фітофторозу, макроспоріозу та чорної бактеріальної плямистості ще й живить рослини необхідними поживними елементами та стимулює ріст та розвиток культур.

  • Фунгіцид Ридоміл Голд 50 г. Кращий препарат при застосуванні на початковому етапі розвитку хвороби, діючі речовини проникають і розносяться як у надземній частині, так і в кореневій системі, забезпечуючи внутрішній захист рослин. Ефективно справляється з хибною борошнистою росою, фітофторозом, альтернаріозом та макроспоріозом.

  • Фунгіцид Садовий бальзам Voks 200 г. Цей засіб має бути у кожного садівника, який піклується про свої рослини та проводить щорічні санітарні обрізки. призначений для швидкого загоєння ран при обрізанні та пошкоджень шкідниками та гризунами. Складається з природних компонентів, які захищають від проникнення інфекцій, ультрафіолетового випромінювання, перезволоження та пересихання.

  • Фунгіцид Фундазол 15 г. Якісний та ефективний системний фунгіцид, який відрізняється широким спектром дії проти пошкодження захворюваннями садових, квіткових та овочевих культур. Препарат використовують для профілактики та лікування таких хвороб рослин, як: борошниста роса, снігова пліснява, антракноз, церкоспорельоз, фузаріоз, коренева гнилизна, сіра гнилизна та інших захворювань.

  • Фунгіцид Чарівник 40 г. Ефективний засіб при лікуванні томатів, картоплі, ріпаку, винограду від фітофторозу, альтернаріозу, пероноспорозу, сірої гнилі та інших захворювань. Застосовується у профілактичних та лікувальних цілях.

  • Фунгіцид Чемпіон 20 г. Засіб з бактерицидними властивостями, що ефективно бореться з бактеріальною плямистістю, фітофторозом, паршею та іншими захворюваннями на виноградних чагарниках, плодових деревах та томатах. Стійкий до опадів, не змивається дощовими водами.

  • Фунгіцид Шавіт 100 г. Швидкодіючий препарат, який легко справляється з паршею, борошнистою росою, плодовою та сірою гниллю, чорною плямистістю, мілдью та оідіумом на яблуні та винограді. Препарат використовують як профілактики хвороб, так лікування рослин на перших стадіях інфікування.

Акція діє з 02.09 до 15.09 2022!


02.09.2022

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.