0

-20% на лілії та тюльпани

-20% на лилии та тюльпаны

Продовжуємо оточувати себе лише красивим та прекрасним! Цього тижня діє знижка на посадковий матеріал лілій та тюльпанів найпопулярніших сортів.

З 20.09 по 26.09 2022 р. діє знижка -20% на цибулини лілій та тюльпанів

  • Лілія азіатська Easy Dance. Яскрава азіатська красуня, яка зачаровує своїм контрастом та чистим кольором пелюсток. Бутони у розкритому вигляді досягають до 15 сантиметрів у діаметрі, і тішать рясним цвітінням майже місяць. Окрім свого рідкісного забарвлення, вона приваблює тонким ніжним ароматом, що відчувається на відстані. Підходить для посадки в горщиках та контейнерах, що дозволяє прикрашати тераси, лоджії та балкони.

  • Лілія Lady Alice Тигрова Звисаюча. Це справжня леді, яка зачаровує своїм шармом, естетикою та граціозністю. Висока красуня може випустити до 12 бутонів одночасно, кожен з яких становить до 15 сантиметрів у діаметрі. А унікальне забарвлення пелюсток, приковує до себе погляди з першого цвітіння.

  • Лілія Must See махрова Double Азіатська. Цю лілію потрібно побачити, адже в неї просто неможливо не закохатися. Квітка складається з химерних двох ярусів пелюсток та яскравого забарвлення з вкрапленнями. Пелюстки з рюшами по краях і злегка закрученими у зворотний бік кінчиками, а колір насичений і яскравий. Вона має екзотичні нотки, які роблять її родзинкою у будь-якому саду.

  • Тигрова лілія звисаюча Tiger Babies. Цей сорт здатний підкорити кожного, не тільки своєю висотою, яка досягає до 150 сантиметрів, але і кількістю бутонів, що одночасно розпускаються. Крім своєї краси може похвалитися високою стійкістю до захворювань та простотою у вирощуванні.

  • Тюльпан Gavota Тріумф. Популярний сорт тюльпана, який підкорив своєю яркістю, адже його пелюстки пофарбовані в насичений колір стиглої вишні, а по краю кожної пелюстки простяглася яскраво-жовта облямівка – це фантастичне та дуже гарне поєднання відтінків, що виділяється серед інших сортів.

  • Тюльпан Тріумф Judith Leyster. Ніжний чудовий сорт, на який просто неможливо надивитись. Цікаве поєднання білого, кремового і рожевого захоплює, крім того забарвлення пелюсток стає ще яскравішим у міру цвітіння, починаючи з облямівки, яка ще в бутоні насичується насиченим рожевим кольором. Цей вид тюльпана добре росте і довго зберігає свіжість у зрізі. Завдяки своїй келихоподібній формі, сорт простоїть у вазі більше тижня. Він підійде для весняного оформлення квітників, бордюрів та придворних ділянок.

  • Тюльпан Тріумф Kees Nellis. Якщо ви хочете зробити ваш сад яскравим, привабливим і незабутнім, то цей сорт просто повинен бути у вашому саду. Його вогненно-яскраве забарвлення наповнене атмосферою таємниць та загадок, що робить його ще більш привабливим. Він як маленький вогник світитиме на вашій клумбі і радуватиме своїм цвітінням протягом місяця.

  • Тюльпан Leen van der Mark Тріумф. Ця квітка, надзвичайної краси, що характеризується келиховидними, витонченими бутонами червоного кольору з кремовою облямівкою по краю. Ця рослина втілює в собі привабливість, класичну кольорову гаму і стійке міцне стебло, що не залишить байдужим жодного поціновувача цибулинних.

20.09.2022

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.