0

-20% на нарциси, крокуси та колхікум

-20% на нарциссы, крокусы та колхикум

Квіти завжди дарують гарний настрій, зігрівають душу, випромінюють особливе тепло та наповнюють атмосферу ніжністю та любов'ю. Особливе щастя вони приносять після тривалої зими чи восени, коли хочеться відчути тепло, і повернутися на мить до теплої весни чи літа. І щоб ви могли насолоджуватися цими моментами і радіти цвітінню прекрасних квітів, ми підготували вигідну пропозицію, знижки на перші весняні квіти — крокуси та нарциси, які радували б приходу весни, і на колхікум — осінньою квіткою, що зацвітає наприкінці садового сезону, при цьому наповнюючи все навколо радістю та красою.

З 13.09 по 19.09 2022 р. діє знижка -20% на колхікум, крокуси та нарциси

  • Цибулини Колхікума Minor 13/+. Популярний сорт серед садівників, адже він неймовірно красиво та дивовижно виглядає в осінніх садових композиціях у груповій посадці одного сорту або з іншими квітучими або декоративними рослинами. Лілова галявина з буйним зеленим листям виглядає ефектно і мило серед жовтого та сірого листя осінньої пори.

  • Цибулини Крокуса Tricolor ботанічного 5/7. Один із найкрасивіших ботанічних крокусів, який полонив серця багатьох квітникарів. Його унікальне триколорне забарвлення тішить око після снігової зими. Чудово виглядає в контейнерах та горщиках.

  • Цибулини Крокуса Pickwick великоквіткового 7/8. Чарівні і тендітні квіти, що відносяться до ранніх весняних і зацвітають найпершими, іноді їх навіть видно ще в снігу. Нижній бузковий крокус Pickwick стане чудовим забарвленням вашого квітника, адже ніжність та романтичність рослини здатна не тільки прикрасити квітник, але й надати йому особливого звучання.

  • Цибулини Нарциса Avalanche мультиквіткового10/12. Цей сорт здатний здивувати! Адже на одному стеблі формується від 2 до 7 ароматних білих квіток із жовтою коронкою, які виглядають ніжно та ефектно. Ці квітучі рослини є прекрасною прикрасою будь-якого квітника або клумби, бордюрів, альпійських гірок і міксбордерів. А в букетних композиціях виглядають просто бездоганно.

  • Цибулини Нарциса Grand Soleil d'Or мультиквітковий 13/15. Сонячний, ніжний сорт нарциса, який порадує раннім цвітінням. На одному стеблі розпускається близько десятка жовтих квітів із яскраво-жовтогарячою коронкою. Букетний сорт нарцисів підходить для весняної прикраси саду або для створення ефектних букетів.

  • Цибулини Нарциса Orange Juice махрового 10/12. Цей нарцис прекрасний у всіх своїх проявах, його квіти не просто гарні, вони чудові. Яскраве забарвлення, великий бутон, махровість пелюсток і солодкий аромат роблять його королем весняної клумби.

  • Цибулини Нарциса Paperwhite мультиквіткового 12/14. Весняна ароматна квітка стане ошатною прикрасою парку, саду, клумб та букетів. Догляд за ним не завдасть клопоту, тому що ця рослина відзначається особливою невибагливістю та гарним імунітетом до захворювань. Цей сорт точно зможе подарувати весняний настрій.

  • Цибулини Нарциса Split corona Cassata 10/12. Яскравий сонячний красень, який користується особливою популярністю у флористів, адже за допомогою нього створюються справжні букетні весняні шедеври. Хочете такого красеня до себе на ділянку, тоді швидше оформляйте замовлення, і насолоджуйтесь пишністю цього короля клумби.


13.09.2022

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.