0

-20% на розпилювачі

-20% на распылители

Пістолети-розпилювачі - ці одні з найкращих пристроїв у поливі на дачній або приватній ділянці, які використовуються для обприскування газону, саду, клумб та городу. За допомогою нього можна виконати будь-яке завдання, навіть у спекотне літо інсценувати дощ на своїй ділянці, адже можна вибрати радіус поливу, натиск води та ступінь розпилення. Такий інвентар стане справжнім другом як для дорослого, так і для дітей, адже користуватися ним приємно, корисно та цікаво.

З 21 липня по 8 серпня 2022 року діє скидка -20% на розпилювачі

Серед великої кількості цього аксесуару для поливу складно розібратися, який саме потрібно придбати. Тому перед покупкою обміркуйте з якою метою він Вам потрібний, і обов'язково зверніть увагу на кілька факторів:

  • Звертайте увагу на всі функції та можливості пістолетів-розпилювачів, чим більше насадок та функцій, тим краще, адже тоді Ви зможете самі підібрати будь-який режим для будь-яких цілей на Вашій ділянці.

  • Звертайте увагу на матеріал виготовлення та його якість. Він не повинен бути тендітним та розвалюючим на ходу. Найкраще підібрати такий, щоб усі вузли, на які йде все навантаження, були виконані з металу, а все інше з пластику. Щоб пістолет-розпилювач не ковзав у руці, має бути гумова вставка на рукоятці.

  • Найкраще купувати пістолет для поливу одним комплектом, так виходитиме  бюджетніше, і не потрібно додатково шукати різні для нього частини.

В інтернет-магазині «Світ рослин» Ви можете ознайомитись з широким асортиментом аксесуарів для поливу найвищої якості за найнижчою ціною!

Купити пістолети-розпилювачі можна ТУТ!

Приємних покупок!


25.07.2022

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.