0

-20% на саджанці троянд

-20% на саженцы роз

Троянди завжди були і будуть одними з найпопулярніших і найулюбленіших садівниками, квіткарями та флористами квітів. Вони не лише прикрашають будь-яку ділянку, а й здатні створити атмосферу свята. І зараз є можливість придбати улюблені сорти троянд за найдоступнішими цінами!

З 6.09 по 12.09 2022 р діє знижка -20% на найпопулярніші сорти троянд

  • Троянда Брайдал Піано (Bridal Piano) англійська. Неймовірно красива, ніжна, симпатична троянда з тривалим густомахровим цвітінням рожевого кольору. Півоноподібна красуня часто використовується для створення квіткових композицій, особливо весільних букетів.

  • Троянда Вільям Шекспір ​​(William Shakespeare) англійська. Чудовий англійський сорт, який відрізняється пишними махровими бархатистими квітами старовинної форми.

  • Троянда Алегрія (Alegria) бордюрна. Спрей-троянда, що відрізняються дуже рясним цвітінням протягом усього сезону і густим витонченим листям, що створює красивий контраст на тлі яскравих кольорів. Крім дрібних квіток, зачаровує своїм запашним ароматом. Підходить для посадки у контейнерах та вазонах.

  • Троянда Арроу Фолієс (Arrow Folies) бордюрна. Сорт, який має незвичайне забарвлення, що приваблює з першого погляду: пурпурно-червоного і білого кольору. Таке біколорне забарвлення виділяє цю красуню серед усіх рослин у саду. Яскраву красуню можна посадити у контейнері та прикрасити альтанку, зону відпочинку чи терасу.

  • Троянда Крапелька (Kapelka) бордюрна. Мініатюрна троянда, яку можна вирощувати не лише у дворі, а й на балконі, завдяки своїй компактності. Її особливість у тому, що вона повністю посипана суцвіттями витонченої форми, червоного відтінку. Окрім своєї краси, вона ще порадує ніжним, квітковим, пряним ароматом.

  • Троянда Софіна (Safina) бордюрна. Спрей-троянда, яка з першого цвітіння залишиться в серці назавжди! Цей сорт стане чудовим садовим мешканцем завдяки чарівним квіткам, які чудові як формою, так і забарвленням.

  • Троянда Алоха (Aloha) плетиста Kordes. Одна з найпопулярніших сортів троянд у всьому світі! Вона привертає до себе увагу завдяки ідеальній формі бутону, рясним цвітінням та ніжним, привабливим забарвленням.

  • Троянда Бранд Піксі (Brand Pixie) поліантова. Ефектний сорт троянди, яка зачаровує махровим яскраво-червоним з помаранчевим відтінком цвітінням та легким ніжним ароматом. Цей сорт чудово впишеться в композицію вашого саду чи ділянки!

  • Троянда Кларет Піксі (Claret Pixie) поліантова. Шикарний сорт троянди з неймовірним шармом та елегантністю. Мініатюрні суцвіття яскраво-бордового забарвлення, які всипані повністю по всій квітконіжці, виглядають ефектно і чарівно. Ця троянда нікого не залишить байдужим, вона вміє бути у центрі уваги!

Ознайомитися з усім асортиментом троянд можна ТУТ!


06.09.2022

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.