0

-20% на троянди

-20% на розы

Троянди ніколи не вийдуть із моди, адже вони граціозні та елегантні, а нові сорти підкорюють серця багатьох садівників. Кожен садівник пишається своїми трояндами, і робить все, щоб вони були здоровими та красивими: удобрює, обрізає, своєчасно обробляє від хвороб та шкідників, поливає, а троянда у свою чергу, отримуючи всю цю любов та турботу, обдаровує свого господаря пишним, яскравим, ароматним і тривалим цвітінням, і це взаємне кохання просто неможливо не помітити! І для таких шанувальників прекрасного, ми підготували супер вигідну пропозицію!

З 27.09 по 03.10 2022 діє знижка -20% на саджанці троянд

  • Троянда Лавлі Грін. Нереально красива багатоквіткова троянда, яка стала улюбленицею багатьох садівників! Ніжне кремово-зелене забарвлення з рожевим рум'янцем по краях пелюсток надає їй особливої ​​унікальності, яка приковує до себе захоплені погляди. Її чудові суцвіття довго тримаються на стеблі і не обсипаються, тому милуватися такою красою зможете аж до заморозків!

  • Троянда чайно-гібридна Августа Луїза. Цей сорт троянд отримав премію Золотого стандарту. Адже ця красуня не залишається поза увагою, вона вражає грою фарб. Спочатку бутони рожеві, але коли вони розпускаються, то починають сяяти чудовою кольоровою гамою від рожевого шампанського до персикового, а на піку свого цвітіння набуває лососево-рожевих тонів. У сонячні дні забарвлюється в помаранчеві тони з ніжно-червоними краями. І всю цю красу підкреслюють велике темно-зелене листя. Ця троянда точно залишить слід у серці кожного поціновувача прекрасного!

  • Троянда чайно-гібридна Блуш. Ця ефектна красуня просто повинна бути в кожному саду. Її двоколірне забарвлення привертає увагу з першого цвітіння: біло-кремові суцвіття з червоною облямівкою роблять її помітною та ефектною. Вона зможе оживити будь-яку клумбу, роблячи її яскравою та чарівною!

  • Троянда чайно-гібридна Вищий Світ. Назва троянди говорить сама за себе "Вище товариство", адже вона завжди буде в центрі уваги, завдяки своєму забарвленню! Основа квітки жовта, але ближче до краю пелюсток стає насичено червоною. Квітки розпускаються повільно, але дуже довго і міцно триматися на квітконосі. Ідеальний сорт, який порадує будь-якого квітникаря, та ще й за найнижчою ціною!

  • Троянда Горджес (Gorgeous) Чайно-гібридна. Ексклюзивний сорт з триколірним забарвленням, який вражає своєю красою та витонченістю! Бутони у розкритому вигляді досягають 15 сантиметрів у діаметрі, основа квітки помаранчева, яка плавно переходить до жовтої, а жовта до рожевого, така гра кольорів просто зачаровує.

  • Троянда Імператриця Фарах (Imperatrice Farah) Чайно-гібридна. Ця троянда точно заслужила свою імператорську назву! Вона привертає до себе увагу завдяки витонченій формі квіток і помітному двоколірному забарвленню.

  • Троянда Парфум Ла Перла (La Perla) Чайно-гібридна. Вона стане справжньою окрасою будь-якого саду. Її великі бутони, так і ваблять своєю красою та грацією. Цей сорт троянди відмінно підходить для висадки в квіткові групи, поодинці, а також для вирощування на зріз.

  • Троянда Пінк Піс (Pink Peace). Якщо ви любите яскравість і насиченість, то ця троянда має бути у вашому саду! Її яскраве забарвлення кольору фуксії, так і манить до себе погляди всіх оточуючих, а п'янкий аромат доповнює її дивовижність.

  • Троянда чайно-гібридна Red Berlin (Ред Берлін). Її можна описати одним словом Бездоганна! Вона має особливий шарм, який закохує в себе з першого цвітіння.

  • Троянда чайно-гібридна Черрі Бренді. Привабливий сорт троянди, який став одним із найпопулярніших серед садівників, завдяки своєму незвичайному забарвленню та приємному фруктовому аромату. Великою перевагою троянди є відсутність шипів.


27.09.2022

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.