0

-20% на саджанці абрикосу, хурми, вишні та винограду

-20% на саженцы абрикоса, хурмы, вишни та винограда

Хто ж не любить поласувати смачними плодами та ягодами вирощених вдома своїми руками?! Якщо ви не встигли придбати улюблені сорти плодових дерев, то зараз є така можливість та ще й за найкращою ціною!

З 6.09 по 12.09 2022 р. діє знижка -20% на саджанці абрикосу, хурми, вишні та винограду

Абрикоси - це улюблені ласощі, як дітей, так і дорослих. Плоди не тільки дуже смачні, а й корисні, адже вони є джерелом вітамінів групи В, аскорбінової кислоти, калію, заліза, завдяки чому покращують обмін речовин і кровотворення, і мають загальнозміцнюючу, протиатеросклеротичну дію.

Хурма стала популярною рослиною по всій території України. Саджанці районовані, тож спокійно приживуться у будь-якій області. В інтернет-магазині Світ Рослін можете ознайомитися з правилами посадки та вирощування цієї рослини.

Вишня - це та ягода, смак якої здатний на мить перенести нас у дитинство. Відчуття її смаку настільки яскраве, що ніхто не наважиться забути момент, коли вперше її спробував. Тому зараз у вас є можливість придбати улюблені сорти та насолоджуватися дитинством щосезону.

Виноград – головний ягідний чагарник у дворі. Майже на кожній ділянці є виноград, який, крім яскравих грон ягід, ще й виконує декоративну функцію. Часто виноград тільки асоціюють із синіми кислими ягідками, які завжди були на дачі або у бабусі та дідуся на ділянці. Але зараз величезний вибір різних сортів винограду, які відрізняються за смаком, зовнішнім виглядом та призначенням. Зараз є можливість проекспериментувати з різними сортами та знайти свій улюблений сорт.


06.09.2022

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.