0

-20% на секатори

-20% на секаторы

Секатор - це один з найважливіших та найнеобхідніших інструментів у садівництві, який необхідний не тільки для підтримки краси та акуратності саду, але й важливий для здоров'я рослин. Адже його основне призначення — це лікувальне та профілактичне обрізування кущів та дерев, яке не завдає шкоди культурам. Тому ми підготували знижку на цей інструмент, щоб Ви могли правильно та своєчасно подбати про свій сад!

З 23 по 29 червня 2022 року діє знижка -20% на секатори

Економити на якісному садовому інструменті — не найкраща ідея. «Та нащо мені той секатор, я краще ножем обріжу чи відламаю ту гілку». І тут починається найцікавіше: бескінечне тягання бідного кущика за гілки, власне пихтіння, нещадне пиляння ножем туди-сюди, що аж коріння з землі вистрибує. Зрештою плювання та махання рукою зі словами: «І так зійде».

В результаті — неякісна обрізка, що загрожує зменшаннням врожаю, цвітіння та декоративного вигляду рослини. Травматичні зрізи, які довго заживають, послаблюють імунітет культури та можуть призвести та розвитку грибкових захворювань.

Запам’ятайте золоте правило — де є сад, там має бути секатор. Адже вам не обійтися без сезонних обрізок, догляду за кущами та деревами, складання букетів чи збору виноградного врожаю.

Тож не мучте себе та рослини, купуйте секатори просто зараз зі знижкою -20 %. Для безпечної обрізки обирайте лише якісний інструмент і не забувайте його оновлювати, тоді все буде Світрослинно!


23.06.2022

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.