0

-20% на насіння салату

-20% на семена салата

Листовий салат - це цінна овочева культура, яка славиться своєю вишуканою смаковою якістю та вітамінним складом. Не можна і уявити приготування салату без цієї культури, крім того його можна використовувати для прикраси м'ясних та рибних страв! Тому саме зараз час придбати улюблені сорти листового салату з гарною знижкою!

З 30.09 по 13.10 2022 р. діє знижка -20% на насіння салату

Купити насіння салату

Листовий салат став дуже популярним у кулінарії інгредієнтом, і це можна зрозуміти, адже крім своєї естетичної краси, він має комплекс корисних речовин, незвичайний смак і низьку калорійність. Кожен сорт має свої особливості та смакові якості, тому потрібно розібратися у кожному виді салату, щоб вибрати той, який підійде до смаку.

Види салату:

  • Романо (ромен, римський) - качаний салат з довгим, соковитим, товстим і хрустким листям. Має пряний, терпкуватий смак з невеликою гіркуватістю. Такий салат можна вживати як у свіжому вигляді, так і тушкувати на зразок капусти. Найчастіше його використовують у салаті "Цезар". Його склад багатий вітамінами Е, А, К, В1, В2, В5, В6, Н, РР, фолієвою та аскорбіновою кислотою, бета-кератином та холіном, а також комплексом мінеральних речовин.

  • Айсберг - являє собою нещільний, але хрумкий качан із щільним і соковитим листям ніжно-зеленого кольору. Салат Айсберг прийнято вживати у свіжому вигляді, тому що при термічній обробці він втрачає більшу частину корисних властивостей. Маючи досить нейтральний смак, такий салат буде гідним "компаньйоном" для багатьох продуктів. Його використовують для приготування салатів та для прикраси закусок та страв.

  • Латук - один із найпоширеніших листових салатів у всьому світі. Він має велике, гофроване, гладке, зморшкувате або кучеряве листя світло-зеленого або бордового кольору. Смак нейтральний, тому він добре поєднується з іншими продуктами. Такий салат містить вітаміни групи B, E, K, A, PP, C, а також такі мінеральні речовини, як залізо, марганець, селен, мідь, цинк.

  • Батавія - качанно-листовий салат з ніжно-зеленим листям і майже білою головкою, або бордовим листям і рожевою головкою-кочаном. Батавія дає ніжне і хрумке, соковите листя, кучеряве по краях з ніжним, злегка солодким смаком. Цінується не лише за свої смакові якості, а й за скоростиглість.

  • Крес-салат - набуває все більше популярності, завдяки своєму вітамінному складу та незвичайному смаку. Листя, коріння та насіння крес-салату використовуються в кулінарії. Крес-салат добре підходить для салатів, бутербродів, страв із вареної картоплі, супів. Крес – багате джерело заліза, фолієвої кислоти, кальцію, вітамінів С, Е та А. Він також відрізняється гарною скоростиглістю та стійкістю до низьких температур, що у свою чергу дозволяє вирощувати цю рослину протягом усього року, причому як на грядках, так і в квартири.

В інтернет-магазині Світ Рослин широкий асортимент різних сортів листового салату, тому точно зможете придбати улюблені сорти та ще й гарненько заощадити!


30.09.2022

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.