0

-20% на насіння томату

-20% на семена томата

Кожен садівник знає, що запас насіння має бути завжди, а ми вам допоможемо! Інтернет-магазин Світ Рослин підготував гарячу знижку на найкраще насіння томатів, щоб ви могли запастися не на один рік!

З 19 серпня по 1 вересня діє знижка -20% на насіння томату

Хто ж не любить ці соковиті, смачні, м'ясисті овочі, які є майже у всіх кулінарних шедеврах?! А ви знали, що томати раніше вважалися неїстівними та навіть отруйними овочами? Але як добре, що ми живемо у сучасному світі, де помідор є одним із найпопулярніших овочів у всьому світі! І це не просто так, адже після його вживання піднімається настрій навіть у найсумніші дні, оскільки вони сприяють підвищенню гормону щастя (серотоніну). А ще їхня велика перевага — це низькокалорійність. Тому, якщо хочете завжди мати гарний настрій і струнку фігуру, то їжте помідори.

Існує дуже багато різних сортів та гібридів томатів, так у світі було зареєстровано найменший помідор від 2 сантиметрів у діаметрі, і найбільший – до 1,5 кілограма у вазі. У нашому інтернет-магазині ви можете знайти все: томати різного забарвлення, форми, смакових якостей, врожайності, терміну дозрівання, лежкості і т.д. Спекотне томатне літо тільки почалося!

Весь асортимент насіння томату ТУТ

Акція діє з 19.08 до 1.09 2022 року!


19.08.2022

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.