0

-20% на сливи, лохину та аґрус

-20% на сливы, голубику и крыжовник

Найкращі сорти саджанців слив, лохини та агрусу тепер з гарною знижкою!

З 27.09 по 03.10 2022 року діє знижка -20% на саджанці слив, лохини та аґрусу

Слива - це популярне плодове дерево, його плоди багаті на клітковину і фруктові кислоти. У кулінарії майже по всьому світу їх використовують для приготування пудингів, джемів, желе, а також як приправу до м'ясних страв. Поряд із свіжими плодами в їжу також вживають їх у сушеному вигляді – чорнослив. Якщо ви хочете побалувати себе чи своїх рідних та близьких смачними плодами, тоді вам точно до нас, адже ми підібрали найкращі сорти!

Лохина – одна з найпопулярніших ягід. Її плоди багаті на вітамінний склад, і високим вмістом клітковини, флавоноїдів, антиоксидантів і амінокислот. Завдяки своєму цінному складу лохина позитивно впливає на організм: покращує метаболізм, підвищує імунітет, зміцнює капіляри, покращує концентрацію уваги, знижує шкідливий холестерин у крові, знижує ризик відшарування сітківки, є засобом для профілактики атеросклерозу та гіпертонії, знижує рівень сахару. Вона також дуже корисна для зору. Ягоди вживають як у свіжому вигляді, так і в замороженому. Таке джерело вітамінів обов'язково має бути в саду у кожного!

Аґрус. Хто ж не любить ці округлі пузаті ягідки? Крім чудових смакових якостей, вони ще багаті на вітаміни, макро і мікроелементи. Важливо не пропускати момент ідеальної зрілості аґрусу, коли ягоди тверді і досягають свого максимального розміру, але при цьому тільки починають набувати забарвлення, властиве сорту. У перестиглих ягодах набагато менше вітамінів та цукрів.


27.09.2022

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.