0

-20% на стимулятори росту рослин

-20% на стимуляторы роста растений

Стимулятори росту повинні бути в кожній аптечці всіх дачників та садівників. Адже вони допомагають стабільно розвиватися рослині, та ефективно впоратися зі стресовими факторами з навколишнього середовища.

З 16 по 22 червня діє знижка -20% на стимулятори росту рослин

Ультраконцентрований біостимулятор-добрива Агромакс (Cropmax). Ефективний засіб, який є хорошим стимулятором росту та застосовується як добавка до добрива. При використанні у рослин підвищується імунітет до захворювань, активізується синтез фітоалексинів, нівелюється шкода від дії пестицидів. Єдиний засіб, який містить усі три форми ростових фітогормонів у активній фазі, забезпечуючи безперебійне зростання культур.

Біостимулятор зростання Maxicrop Cream. Ефективний засіб, який містить необхідні фітогормони, допомагаючи швидкому відновленню рослин після стресових факторів, збільшуючи фотосинтетичну активність.

Біостимулятор зростання Radifarm+ 25 мл. Використовується для овочів, технічних культур, квітів, плодових дерев та в обробці насіння. За допомогою цього засобу рослини швидко вбирають поживні елементи, тим самим забезпечуючи раннє проростання, розвинену потужну кореневу систему, підвищену фотосинтетичну активність і раннє плодоношення. Препарат допомагає краще пережити стрес при пересадці та впливу несприятливих факторів навколишнього середовища.


Акція діє з 16 по 22 червня 2022 року.


16.06.2022

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.