0

-20% на добрива для кімнатних рослин

-20% на удобрения для комнатных растений

Кімнатні рослини - це рай для очей, який тішить будь-якого квітникаря. Вони завжди приносять радість, гармонію та особливий зв'язок із природою. Але у відповідь ми повинні також подбати про них. І ця турбота полягає не тільки в регулярному поливі, а й у внесенні комплексних добрив, які підтримують здоровий стан рослин.

З 19.08 по 1.09 2022 діє знижка -20% на всі добрива для кімнатних рослин

Добрива бувають різні: органічні, мінеральні, комплексні та спеціалізовані. Як правильно підібрати потрібне добриво? А для цього потрібно враховувати такі моменти:

  • Мінеральні добрива (NPK) - вони містять основні мікроелементи яких потребують абсолютно всі рослини. Азот сприяє інтенсивному нарощуванню зеленої маси, фосфор стимулює утворення бутонів та цвітіння, калій допомагає рослині протистояти хворобам, шкідникам, зниженим температурам та жарі.

  • Для квітучих рослин краще підбирати добрива, що містять фосфор, а для декоративно-листяних — азотовмісні.

  • Рідкі форми добрив після розведення водою, як правило, підходять як для кореневого внесення, так і для обприскування. В останньому випадку концентрація повинна бути меншою, щоб уникнути опіку листової пластини.

  • Універсальні добрива – використовуються для регулярного живлення рослин. Однак квітучі види в період формування бутонів та появи квіток краще підгодовувати сумішами із достатньою кількістю фосфору, калію, бору, молібдену.

  • Добрива для корекції живильного режиму рослин. Щоб підібрати правильне добриво, обов'язково звертати увагу на зовнішні симптоми у рослин, наприклад, слабке зростання стебел та відмирання молодих листочків – це недостача кальцію; потьмяніння та закручування листя - дефіцит молібдену; сповільнене зростання рослин та збліднення листя — брак азоту тощо.

Правила підживлення рослин:

  • Підгодовувати краще рано-вранці або ввечері.

  • Вода, яка використовується для підживлення, якщо вона з централізованого водопроводу, повинна відстоятися у відкритій посудині не менше 3 днів, щоб усі зайві домішки осіли на дно, а хлор випарувався.

  • Щоб мінерали у добривах краще засвоювалися, то температура води має бути на 2-3˚С вище за кімнатну.

  • Перед кореневим підживленням потрібно добре зволожити ґрунт, інакше розчин із мінеральними елементами в сухому ґрунті викличе опіки кореневої системи. Землю в горщику слід полити за 2-3 години до підживлення.

Добрива для кімнатних рослин ТУТ!

19.08.2022

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.