0

-20% на все обладнання для виноробства!

-20% на все оборудование для виноделия!

Щоб голова не боліла, приготуй вино сам.  Встигай до свят - отримай знижки на товари для виноробства.  Купуй все необхідне до кінця року, не думаючи про ціну.

Винні дріжджі збирають з певних сортів винограду, покращують і очищають від патогенних організмів.  Якщо внести дріжджі, вино відіграє швидко, вийде легким, міцним, без недобродів і не скисне.

Вибирай дріжджі, препарати для освітлення і очищення вин і отримай 100% результат.

Виготовляй міцні спиртні напої вдома.  Дивуй гостей власними бренді, ромом, коньяком і кальвадосом.  Завдяки мідному аламбику, отримай сировину без сивушних масел і з легким ароматом.

Дистилят на аламбіку - ранок без похмілля.

Купуй пристосування, які зекономлять час і полегшать процес виноробства.  Від преса і дробарки до спіртометра і лакмусового паперу.  Від лавсанових мішків і до фільтрів тонкого очищення.  У нас є стерилізатори, насоси для перекачки вина і навіть укупорювачи пробок.

Пробка - важлива деталь для зберігання спиртних напоїв.  Якщо плануєш витримувати вино, обирай коркові пробки.  Щоб не довелося шукати штопор, зупинись на алюмінієвих гвинтових.  Якщо вечірка планується гаряча - підійде пробка з системою фіксації на пляшці Bugel.  Вона не загубиться.

-20% на всі товари для виноробства до 31.12.2020 року

26.05.2020

Повернення до списку

Відгуків поки що немає


Для написання відгуків потрібна авторизація на сайті.